Küsimused, tootearutelud Sac confort pour arbre à chat avec cadre métal

10 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Alizée
1 sõnumid
alizée fr
Tere, Materjali lõhn tõrjub mu kasse. Mul ei tundu, et oleks võimalik kassikotti pesta (pole takjaribasid...). Kas saate mulle nõu anda (kuidas ja milliseid tooteid kasutada (või vältida) käsitsi pesemisel, et pärast kuivamist ta taastaks kohevuse, kuid näiteks metallstruktuur ei roostetaks...)? Lisaks sellele, väga kiire tarne, karp väga heas seisukorras! Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, käsipesu, hoolitsedes selle eest, et metallrõngast mitte märjaks teha, on võimalik kasutada leiget vett ja Marseille'i seepi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Alison
2 sõnumid
alison fr
Tere, minu kass kaalub 5 kg, kas see kott sobib tema kaalule?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitame tungivalt seda eset mitte osta 5 kg kaaluvale kassile. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
ludovic
1 sõnumid
ludovic fr
Tere, kas see tarvik sobib 8 kg raskusega kassile ja M10 kruvidele? Tänud ette.
audrey
1 sõnumid
audrey fr
Tere, minu kass kaalub 10 kg, kas see kott sobib talle?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kahjuks ei sobi see kott teie kassi kaalule. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
STEPHANIE
1 sõnumid
stephanie fr
Tere õhtust, kas see pesa sobib Morella puule?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see mugav kott sobib enamiku kassipuudega. See tuleb pärast posti kinnituskruvile asetada. Siiski, kui soovite selle hubase pesa kassipuule Morella panna, on teil vähe valikuvõimalusi. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
camille
1 sõnumid
camille fr
Ma just sain koti kätte saanud ja olin väga üllatunud, sest pildi järgi eeldasin, et see kinnitatakse puutüvele, kuid tegemist on väga väikese auguga. Kuidas ma saan selle oma puule kinnitada, ma ei saa aru.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, peate selle kinnitama kahe posti vahele, sisestage postide ühendamiseks ette nähtud kruvi auku. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest