Küsimused, tootearutelud Sac confort pour arbre à chat avec cadre métal
10 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
alizée
Tere, Materjali lõhn tõrjub mu kasse. Mul ei tundu, et oleks võimalik kassikotti pesta (pole takjaribasid...). Kas saate mulle nõu anda (kuidas ja milliseid tooteid kasutada (või vältida) käsitsi pesemisel, et pärast kuivamist ta taastaks kohevuse, kuid näiteks metallstruktuur ei roostetaks...)? Lisaks sellele, väga kiire tarne, karp väga heas seisukorras! Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, käsipesu, hoolitsedes selle eest, et metallrõngast mitte märjaks teha, on võimalik kasutada leiget vett ja Marseille'i seepi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
alison
Tere, minu kass kaalub 5 kg, kas see kott sobib tema kaalule?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame tungivalt seda eset mitte osta 5 kg kaaluvale kassile. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
ludovic
Tere, kas see tarvik sobib 8 kg raskusega kassile ja M10 kruvidele? Tänud ette.
1 sõnumid
audrey
Tere, minu kass kaalub 10 kg, kas see kott sobib talle?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks ei sobi see kott teie kassi kaalule. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
1 sõnumid
stephanie
Tere õhtust, kas see pesa sobib Morella puule?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see mugav kott sobib enamiku kassipuudega. See tuleb pärast posti kinnituskruvile asetada. Siiski, kui soovite selle hubase pesa kassipuule Morella panna, on teil vähe valikuvõimalusi. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
1 sõnumid
camille
Ma just sain koti kätte saanud ja olin väga üllatunud, sest pildi järgi eeldasin, et see kinnitatakse puutüvele, kuid tegemist on väga väikese auguga. Kuidas ma saan selle oma puule kinnitada, ma ei saa aru.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, peate selle kinnitama kahe posti vahele, sisestage postide ühendamiseks ette nähtud kruvi auku. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond