Küsimused, tootearutelud Koolituskord - Nailonist suukorv
5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
camille
Tere, mul on 27 kg kaaluv Amstaff, millise suurusega koonukorvi peaksin võtma? Samuti tahaksin teada, kas saaksin kasutada seda "jalutusrihma" igapäevaelus oma koeraga (2. kategooria), näiteks jalutuskäikudel, kui sõbrad tulevad külla või kui lapsed temaga mängivad (ta on väga sõbralik, kuid veidi tormakas, see on lihtsalt turvalisuse pärast). Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, seda dresseerimisrihma (licol) ei tohiks igapäevaselt kasutada, vaid ainult koera koolitustundide ajal. Rihm mõjutab otseselt pead ja seega ka kaela, liiga jõuline tegevus võiks avaldada halba mõju kaelalülidele. Suukorvi suuruse valimisel sõltub see mudelitest, kuna kõik tootjad ei anna samu mõõteid. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
1 sõnumid
alain
Tere, kas see suukorv sobib Bordeaux' dogile? Tänan vastuse eest
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, peate tingimata mõõtma oma koera nina ja kaela, et teada saada, kas mõni suukorv sobib tema suurusele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
5 sõnumid
melissa
Tere, mul on bullterjer ja ma ei tea, mis suuruse ma talle võtma peaksin, kas te saaksite mind palun aidata? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame teil oma koera mõõta ja võrrelda toodete andmetes näidatud mõõtmetega. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast