Küsimused, tootearutelud Taotud maapähklid aialindudele Gasco

100% kliendid

soovitan seda toodet

9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Hanna
1 sõnumid
hanna fr
Need on väga hea kvaliteediga! Üldse mitte kortsus nagu olen neid mujal näinud! Soovitan!
Veronique
4 sõnumid
veronique fr
Tere. Kas maapähklid on röstitud või toored? Tänan teid vastuse eest.
christophe
1 sõnumid
christophe fr
Üleujutused
Veronique
4 sõnumid
veronique fr
Ma tänan teid vastuse eest
Suz
2 sõnumid
suz fr
Üleujutatud - ja minu väikestele lindudele väga meeltmööda! Maapähklid kaovad kiiresti! Soovitan
christophe
1 sõnumid
christophe fr
nad on toored ja linnud armastavad neid.
Muriel
1 sõnumid
muriel fr
Need on toored ja minu väikeste külastajate poolt väga hinnatud
christophe
1 sõnumid
christophe fr
loe ajakirjas Détente Jardin, mis on praegu kioskites (nr 152 november/detsember 2021): "soolased ja röstitud maapähklid on keelatud. Naturaalsed on lihtsalt talutavad ja väga väikestes kogustes võivad nad linde mürgitada aflatoksiini nimelise aine tõttu, kui maapähklid on niisked. See kahjustab nende maksa ja immuunsüsteemi. See on tunnistatud paljude surmajuhtumite põhjustajaks. Kahtluse korral maapähklite kvaliteedi suhtes on parem neid vältida. Kui soovite siiski anda mõningaid maapähkleid, visake ära kõik need, mis on plekilised, värvimuutused või hallitanud." Teie otsustate, mida sellest arvate...
Suz
2 sõnumid
suz fr
Aitäh Christophele nende oluliste andmete eest.
Veronique
4 sõnumid
veronique fr
Tänan teid vastuste eest

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest