kollaseotsaline amazonase papagoi
Tere õhtust, meil on kollalaup-amazon papagoi, minu küsimus on, kas on normaalne, et ta teeb nokaga häält, kui ta puhkab, tundub nagu ta "krigistaks hambaid". Tal ei ole suled kaela osas üleval (tal ei ole ühtegi haigust, sest olen lasknud teha uuringud). Täname vastuse eest, lisaks otsin loomaarsti Amiens'is, sest tema küüned vajavad lõikamist.
Tere,
Sinu amazon tunneb igavust... Nad vajavad palju tähelepanu ja asjaolu, et tal pole enam kaelasulgi, tähendab, et ta tunneb end üksikuna.
Mis puutub müra, siis võib-olla on see sellega seotud, ma ei tea. Leia veterinaar ja küsi temalt, see on lihtsam. Mõned veterinaarid tunnevad neid loomi hästi, lihtsalt helista mitmele!
Edu!
Tere õhtust, aitäh vastuse eest. Ei, ta teeb seda häält just enne uinumist, sest me viime ta välja ja mängime temaga nii palju kui võimalik. Mis puudutab tema kaela, siis tegelikult käib tal kestavahetus, nii et nüüd tuleb vaid veterinaararst leida.
Siis võib-olla on müra normaalne... Edu õige loomaarsti leidmisel!
Tere
Nokakrigin on normaalne, lind teeb seda loomulikult, kui ta puhkab.
Minu oma (7-aastane sinilaup-amason) teeb seda igal õhtul enne uinumist. See ei tähenda igavust.
Kriginad on kerged ja ei kesta väga kaua.
Sulgede osas, kui te pole tuvastanud suledest tampimist (mis viitab stressile, igavusele...) või parasiitidega seotud probleeme, võib olla tegemist nn metsiku sulgimisega.
Minul on teda olnud juba üks kord pea piirkonnas. Me täiendasime tema toitumist vitamiinilisandiga sulgimise ajaks (taaskasvu ajaks).
Lugupidamisega
Frédéric