Küsimused, tootearutelud Gamelle jaune anti-dérapante ZOLIA PERLY pour chat

100% kliendid

soovitan seda toodet

22 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
marie-helene
1 sõnumid
marie-helene fr
väga ilus libisemistõkke ja kergesti pestav kauss, kassile meeldib sellest süüa
Françoise
1 sõnumid
françoise fr
Ma ei saa öelda, sest mul pole nõudepesumasinat...Vabandust
Amandine
2 sõnumid
amandine fr
Kas seda saab nõudepesumasinas pesta?
Audrey
1 sõnumid
audrey fr
Jah, kuid joonised kipuvad maha kuluma, seetõttu pesen seda käsitsi.
Anaïs
1 sõnumid
anaïs fr
Olen seda mitu korda nõudepesumasinas pesnud probleemideta, kuid ma arvan, et seda ei tohiks liiga tihti sinna panna
Isabelle
1 sõnumid
isabelle fr
Ma panin selle juba nõudepesumasinasse, probleeme polnud.
Anne
1 sõnumid
anne fr
Mina ka panen selle nõudepesumasinasse ja see ei kahjusta üldse roostevaba terast ega värvi.
Mélanie
1 sõnumid
mélanie fr
Võite selle nõudepesumasinasse panna ilma probleemideta ja joonised ei kahjustu...
Julie
2 sõnumid
julie fr
Ma lasen selle kuuma veega nõudepesumasinast läbi ja siiani pole ma veel joonistusi kaotanud
Dominique
3 sõnumid
dominique fr
Mul on see olnud juba mõnda aega, nii et võib-olla on nad tootmist muutnud, kuid minu puhul läksid esimesel pesukorral kollase katte tükid lahti. Peale selle on see kauss väga praktiline. Just paraja suurusega, et vurrud oleksid mugavad.
Pascale
3 sõnumid
pascale fr
Vahetevahel möödun neist
Valérie
1 sõnumid
valérie fr
jah, aga mitte liiga kuum, sest kumm võib kahjustuda. Joonistus pole pärast mitut nõudepesumasinapesu muutunud.
CATHERINE
1 sõnumid
catherine fr
Jah, siin pole liiga palav.
Elizaveta
1 sõnumid
elizaveta fr
Ma pesen seda nõudepesumasinas probleemideta!
stephanie
4 sõnumid
stephanie fr
Tere, kõik loomad nagu kassid, koerad, küülikud, hamstrid jne, peavad jooma või sööma keraamikast valmistatud nõudest. See materjal ei ole neile hea. Näiteks supitaldrik on super.
Julie
2 sõnumid
julie fr
Tere, keraamika on purunev, murenev ja bakterid võivad sattuda mikropraodesse, muutes selle seega ohtlikuks. Parim valik on ikka roostevaba teras.
stephanie
4 sõnumid
stephanie fr
üldse mitte, roostevaba teras on loomadele halb .. lisaks on neil suus roostevaba terase maitse, kõige parem on keraamika, mida tuleb pesta iga kord, kui nad sealt söövad, mis on bakterite jaoks loogiline.....
ISABELLE
1 sõnumid
isabelle fr
Tere Amandine, kuna mul pole nõudepesumasinat, siis ma ei tea, kas seda saab teha, kuid arvan väga kindlalt, et ei, sest see on värviline ja värv ning väike plasttugi, mis hoiab kaussi, võivad laguneda ja värv võib maha tulla. Loodan, et sain teie küsimusele vastata, kuid igal juhul on see väga praktiline, sest see ei libise ja sinna pandud koostisosad ei kuivata toitu. Head mõtlemist ja otsustamine jääb teie teha. Lugupidamisega, Isabelle
colette
1 sõnumid
colette fr
jah, seda võib nõudepesumasinas pesta, pole probleemi, head päeva
MARTINE
7 sõnumid
martine fr
Parem vältida, sest kuumus, isegi kui ainult kuivamise ajal, on väga kõrge ja see võib pikapeale kummile kahju teha. Käsitsi tehes võtab see 2 minutit aega.
PATRICIA
2 sõnumid
patricia fr
jah, võite seda nõudepesumasinas pesta, kuid aja jooksul kooruvad mustrid ja värv ning must libisemiskindel kumm muutub kätega kokkupuutel kleepuvaks. Nii et parem on seda käsitsi pesta, see võtab 2 minutit.
Nikoleta
1 sõnumid
nikoleta fr
jah, ma olen seda juba kaks aastat kord nädalas teinud ja väga vähe joonistusi on ära läinud
Elise
1 sõnumid
elise fr
Jah, aga disain kaob... Ja kumm tuleb eemaldada, muidu see laguneb.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest