Küsimused, tootearutelud Lot de 5 Poole-põrva Kõrvapoolikud Koertele DAILYS

15 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Tiffanie
11 sõnumid
tiffanie fr
Tere, mul on noor steriliseeritud samojeedi koer, keda ma ei taha, et ta kaal tõuseks, aga soovin, et tal oleks millega pikalt tegeleda meie kodust eemaloleku ajal. Tahaksin teada, mitu korda võin talle anda poolikut seakõrva? Siiani olen talle andnud põdrapuukoort, pühvli sarve, ja plaanin tellida poolikut põdrapuukoort ja kana jalgu. Kuid tahaksin teada, kas neid on mõtet osta, kui need on pigem rasvased?
Adeline
1 sõnumid
adeline fr
Tere, ma soovitan osta kabjad ja sarved. Need hoiavad neid palju kauem hõivatud ja kestavad samuti kauem. Palju ökonoomsem ja nad armastavad neid. Ära unusta vahel anda ka väikeseid kõrvu
Véronique
1 sõnumid
véronique fr
Ma annan neile seda kord nädalas.
Lucie
1 sõnumid
lucie fr
Ma ei ole kindel, kas see on sobiv maiustus, mu 4-kuune staff sööb selle paari minutiga ära.
virginie
1 sõnumid
virginie fr
Tere, poolte kõrvade suurus sobib väikestele koertele ja kutsikatele. Ma ei leia, et need oleksid nii rasvased kui mõned poes. Mul on chihuahuad ja olen väga rahul, ausalt öeldes, ma ei vähenda krõbinate kogust, kuna need on meelelahutus. Andmise kogus sõltub sellest, kui kaua kulub selle söömiseks; kui see toimub päeva jooksul, oodake iga kahe-kolme päeva tagant või kui välja lähete. Loodan, et olen vastanud kõikidele teie küsimustele.
nadine
2 sõnumid
nadine fr
kutsikate puhul ootaksin natuke, teades, et nad söövad juba väikseid krõbinaid. Väikeste koerte puhul küll, kuid mitte liiga noor, ikka veel mao suhtes tundlik.
Svitlana
1 sõnumid
svitlana fr
Tere, minu Jack Russelli kutsikas on 6 kuud vana, kas ma saan talle neid kõrvu anda ja kui palju?
Ameline
1 sõnumid
ameline fr
Tere, ma annan oma 3,5-kuusele borderkollile. Piiran seda ühe korraga nädalas.
Mélissa
6 sõnumid
mélissa fr
Tere, pole probleemi, aga ma ütleksin, et üks kord nädalas või isegi ainult 2 korda kuus, kui on ülekaalu probleem
Eric
1 sõnumid
eric fr
Tere. Olen proovinud ja minu jaoks on see liiga rasvane. Tuleks vältida. Aitäh
valérie
1 sõnumid
valérie fr
Mina ei anna neile enne 6 kuud.
SARAH
1 sõnumid
sarah fr
Kuni hambad pole veel lõplikult kasvanud, ei tohi seda tüüpi toitu anda! See jääb liiga kõvaks
eric
1 sõnumid
eric fr
Tere, mina annan talle üks kord kuus ja probleeme pole.
Jean-Pierre
1 sõnumid
jean-pierre fr
Tere, milline on poole kõrvaga energiasisaldus ja kas ma peaksin oma koera toiduportsjonit vähendama? Lugupidamisega
yaelle
2 sõnumid
yaelle fr
Jah, ma tegin vea ja mu koer hakkas paksuks minema, nii et olge ettevaatlik, sest koera kaalulangetamine on raske
nadine
2 sõnumid
nadine fr
minu jaoks on mul emane saksa lambakoer, kes on vaevalt 12 kuud vana. Annan talle aeg-ajalt ühe, kui näen, et ma ei saa palju liikuda, et tal ei hakkaks igav. Ja tal pole mingit ülekaalulisust.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest