Küsimused, tootearutelud Klassikaline segu munakanadele
22 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
eugénie
Tere, Mis on proteiini protsent, palun? Aitäh
4 sõnumid
eric
Tere, võtan alati Hollandi kääbuskanade jaoks terad Capla juurest. Minu küsimus on, miks on teie 20-kilone kott oluliselt kallim kui Capla juures?
1 sõnumid
charlotte
Tere, kas capla on põllumajanduskooperatiiv? Kui jah, siis võib see selgitada erinevust. Isiklikult ei leia ma, et nende hinnad oleksid üldse liialt kõrged.
4 sõnumid
eric
peaaegu 9-eurone erinevus on siiski märkimisväärne, eriti kuna ma kavatsen võtta sellest 150 kilo kuus.
1 sõnumid
maxime
Tere, sooviksin teada valkude protsenti, palun? Aitäh
1 sõnumid
jean marie
mulle on see kanade jaoks hea, nad on õnnelikud, tehke nagu mina, proovige, ma olen rahul
1 sõnumid
sylvie
Talveks piisavalt valku pole, tuleb anda juurde purustatud maisi ja kuivatatud usse
4 sõnumid
nicole
Tere. Ma ei tea valkude protsenti. Ma annan neile lisaks kuivatatud usse ja neile see väga meeldib. Kvaliteetsed seemned
1 sõnumid
elisabeth
Tere, ma ei tea valgusisaldust protsentides, kuid mu kanad on seemned välja sorteerinud ega söönud neid kõiki ära. Samuti annan neile nisu ja purustatud maisi ning kuivatatud ussikesi, millest nad on vaimustuses.
1 sõnumid
jérémy
Tere, Mis vanusest alates võib oma kanadele seemneid anda? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Selle segu võite anda täiskasvanueas, see tähendab olenevalt liigist 5 kuni 8 kuud. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
4 sõnumid
eric
Alustuseks hakkasin andma teri juba kahe kuu vanuselt ja tibud naudivad seda. Erinevalt sellest, mida Zomalia soovitab teha.
2 sõnumid
benjamin
Tere. Minu kanad teevad sorteerimistööd isegi siis, kui see on purustatud. Nad söövad ainult nisu ja natuke maisi. Kas teil pole segu nisust, kaerast ja maisist?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, et teie kanad ei sorteeriks, soovitame kasutada Cot & Co graanuleid munakanadele. https://www.zoomalia.com/animalerie/cot-co-pondeuse-granules-p-25135.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
4 sõnumid
eric
On täiesti normaalne, et teie kanad söödavad teri sorteerivad, eriti kui olete just selle sordi neile ostnud. Nad peavad lihtsalt selle kaubamärgiga harjuma.
1 sõnumid
jean-françois
Tere, Milline on munakanade segu segu koostis ja seemnete protsent kotis? Aitäh, JFM
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Koostis on järgmine: 20% tritikale, 18% oder, 12% nisu, 10% purustatud mais, 8% punane dari, 8% poolitatud rohelised herned, 6% valge dari, 5% kaer, 5% austrikoor, 5% lina, 3% tatar. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
josiane
Tere, kas see ja teie segud on garanteeritud ilma GMOdeta? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, munakanade segu ei sisalda GMO-sid. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
bruno
Tere õhtust, kas peaksin lisama austrikarpide puru lisaks 20 kg munakanade segule (ref61871), või on see juba segus olemas?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Anname teile teada, et seal on juba rannakarpe, kuid on soovitatav teha aastas mineraalkuure, lisades rannakarpide kestad, pakkuda nokitsemiseks soolaplokke... Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
1 sõnumid
coralie
millisest vanusest alates saan oma kanadele seda segu anda?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Võite neile anda alates hetkest, kui teie kanad ei ole enam tibud, vaid noorkanad. Soovitame ka nende toitumist mitmekesistada. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond