Kirpude probleem
Vastus puudub
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
iman
Tere, ma sain aru, et mu kassil on kirbud, ma ravisin teda kohe tabeltiidiga, mille andis mulle minu loomaarst (credelio), kuid nädal hiljem, kui teda uuesti kammisin, leidsin temalt elusaid kirpe. Seetõttu ravisin ka tema elukeskkonda (ta on hetkel keldris/garazis: see on suur ruum) suitsuga, mõeldes, et see on radikaalne lahendus. Kuid leidsin kaks päeva hiljem neid uuesti, isegi lihtsalt pesu tehes. Ma ravisin oma esimest korrust samuti suitsuga elutoas ja laste toas. Lisaks kasutasin tolmuimejat, pesin põranda putukate tõrjesprei+ eeterlikud õlid lavendel teepuu äädikas... kuid leidsin neid ikka veel oma elutoast... Ma ei tea, mida veel teha... mul on tunne, nagu teeksin valesti või mitte piisavalt, kuigi eemaldasin kõik oma vaibad, imesin diivaneid, pesin masinaga kõik katted, panin toodet oma istmetele ja patjadele+ pufid ja kangast toolid, mul on tunne, et tema tablett ei toimi, kui ma leian neid ikka veel 10 päeva pärast... ma lähen hulluks, magan halvasti, söön peaaegu mitte midagi, kuna veedan kogu oma aja püüdes kõike puhastada, kasutada tolmuimejat, kuhu ma saan, ma olen selgelt meeleheitel, aidake mind, andke mulle nõu palun, see on südamehüüd... Aitäh