Kirjeldamatu probleem

4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Bayssangour
3 sõnumid
bayssangour fr
Tere kõigile, võtan teiega ühendust probleemi tõttu, mille olen lõpuks aktsepteerinud, kuid mis võib aastate jooksul mulle probleeme põhjustada, teades, et Vano on vaid umbes 1,5-aastane. Mõni aeg tagasi leidsime Facebooki grupist inimese, kes andis pärsia kassi ära. Ta vastas kiiresti ja usaldas oma kassi ilma küsimusi esitamata, nii et võtsime kassi endale. Saime aru, et tal on mõned "probleemid", näiteks silmad, mis vajavad igapäevast puhastamist, ja asjaolu, et tema eelmised omanikud olid harjutanud teda tühjas liivakastis oma hädasid tegema. Kui ma panen sinna liiva (olen proovinud eri tüüpe), ei lähe mu kass sinna, aga kui ma panen lihtsalt paberräti, siis läheb. Seega pean 2-3 korda päevas paberrätikud tualetisse viskama ja liivakasti puhastama, mis on üsna tüütu. Ma ei tea, mida teha, et teda harjutada, sest olen juba eri meetodeid proovinud, kuid miski pole töötanud. Loodan eriti leida kedagi, kes on sama probleemiga kokku puutunud, kuigi see tundub üsna ainulaadne. Aidake palun! Tänud ette
julie
5 sõnumid
julie fr
Tere, mul on kogemusi 75 kassiga, seega ma tean seda probleemi hästi. Pange tühja kassiliivakasti ilma paberkäterätikute või muude materjalideta ja teie kass teeb sinna oma hädad. Seejärel saate puhastada. Kui teie kassile kassiliiv ei meeldi, siis ei saa te midagi parata. Mis tal täpselt silmadega on?.. kontrollige ka tema küüsi, sest võib-olla ei suuda ta liiva kraapida, kui tal on liiga pikk küüs, mis on kõverdunud ja vajunud käpapadjandisse, või kui tal on käpa vigastus... Ilusat päeva
Bayssangour
3 sõnumid
bayssangour fr
Tere, aitäh vastuse eest. Probleem on selles, et kui ma panen ilma köögipaberita, on asi hullem, sest kui ta kastist välja tuleb, pritsib uriini igale poole. Samuti, kuna see on märg, teeb ta kõrvale kaka, köögipaber aitab kahjusid vähendada. Kas te ütlete, et teoreetiliselt on võimatu teda õpetada oma vajadusi liivakastis tegema? Sest ta ei taha isegi natuke sees püsida, kui ma ta sinna panen.
julie
5 sõnumid
julie fr
Tere, Puhastage oma kasti valgendi abil, see meelitab teda. Kas kast on piisavalt suur? Kas ta on steriliseeritud ja ussirohet saanud? Kui vana ta on? Kas teil on teavet tema elustiili kohta eelmisel omanikul? Kas tal on olnud teisi omanikke? Kõik need küsimused ja teie vastused on ja saavad olema väga olulised tema käitumise ja harjumuste osas. Head päeva. Julie
Bayssangour
3 sõnumid
bayssangour fr
Olen juba proovinud valgendit, kuid see ei mõju, kast pole küll väga suur, kuid ma ei usu, et probleem tuleneb sellest, sest ta käib seal oma asju ajamas, välja arvatud juhul, kui panen sinna liiva. Olen ta kastreerinud, kuid isegi enne kastreerimist, kui me ta just saime, ta ei käinud seal, ta on ussirohtu saanud, aga mitte viimase kolme kuu jooksul, ma annan talle uuesti ussirohtu, kuid kuna ta ei käi väljas, arvasime, et see pole "hästi vajalik". Tema eelmised omanikud ei rääkinud meile palju ja nägid välja väga rõõmsad (või vähemalt tundusid nad nii) temast "lahti saada", nad ei maininud tema silmaprobleeme, liiva jms. Vano on VÄGA puudutustele vastuvõtlik ja klammerduv, mulle on öeldud, et see on tingitud sellest, et ta on pärslane, aga isegi siis... Tema eelmised omanikud olid harjutanud teda kastis ilma liivata oma asju ajama, aga me ei saa aru, MIKS?! Ma ei tea täpselt, mida teha, sest see on lõppkokkuvõttes üsna tüütu, kuna kord, kui ta oma asjad ära teeb, on tal märjad käpad jne, lisaks veel tema pikk karv... Igatahes, tänan väga vastuste eest!

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest