Kikruse dosaator

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Mathilde
1 sõnumid
mathilde fr
Tere, mul on kass, kellel on toiduallergiad, seega ei tohi tema toit enam plastikut puutuda. Kuna oleme peaaegu igal nädalavahetusel ära, kasutasime seni automaatseid krõbinadosaatjaid, probleem on aga selles, et need kõik on plastikust... Kas teil on ideid, kuidas seda plastikut katta mõne teise materjaliga? Või veelgi lihtsam, kas teate mõnda roostevabast terasest või muust materjalist (välja arvatud plastik...) krõbinajagajat? Loodan teie vastust peagi, sest olen väga mures...
Sophie
13 sõnumid
sophie fr

Tere Mathilde,

kas olete oma probleemi 30.08. lahendanud?

Kui ei, siis võite lihtsalt panna tema toitu erinevatesse väikestesse keraamilistesse kaussidesse või väikestesse anumatesse, mida meie, inimesed, kasutame :-) eriti kui olete ära vaid nädalavahetuse jaoks, on kogus hallatav.

Loodan, et kuulen sinust peagi. Head pühapäeva!

Pierre
4 sõnumid
pierre fr

Tere Mathilde,

Ma arvan, et ideaalne on siiski investeerida krõbinajagajasse, kui nädalavahetuseks ära lähete (mõnel on tõepoolest roostevabast terasest kausid). Vastasel juhul võite panna roostevabast terasest kausi jagaja kaussi (mõned on piisavalt suured, et see oleks võimalik).

Paralleelselt võib kassikaamera olla hea valik, kui lähete nädalavahetuseks ära. Nii saate oma kassi jälgida ilma muretsemata!

Jay
8 sõnumid
jay fr

Tõepoolest saate eemaldada anuma, aga mis saab ülaosast, mis sisaldab ülejäänud krõbuskeid... pole lihtne, kas olete vahepeal lahenduse leidnud?

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest