Kiire. Semintra ost
9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
5 sõnumid
nadine
Tere kõigile! Otsin semintrat 4mg/ml. Ma elan Yvelines'is. Laboratooriumid on laost otsas. Täiesti uskumatu. Ette tänades, Nadine
3 sõnumid
carole
Jah, minu veterinaararst ütles mulle tõepoolest, et selle ravimiga on praegu tarnekatkestus. Ent ta ütles, et nad pakuvad selles kliinikus alternatiivi. Võtke oma veterinaararstiga ühendust, et ta kirjutaks teile retsepti, et saaksite seda mujalt osta (veterinaararst, apteek, internet).
5 sõnumid
nadine
Jah, aitäh Carole. Minu veterinaararst tellis tablette, mis on semintra alternatiiv. Enne järgmise nädala lõppu ei pruugi neid saabuda. Lähen apteekidesse otsima... ei või iial teada...
3 sõnumid
carole
Ilmselt oleks inimravimina kasutamiseks mõeldud Telmisartaan alternatiiv! Teie retseptiga saab apteeker teha täpse annuse teie kassile. Palju edu...
2 sõnumid
laurence
Tere, pärast oma kassi surma, kellele olin varunud Semintrat, on mul alles 30 ml avamata pudel, mis on ostetud veterinaari juurest 50 € eest, ja umbes 40 ml ülejäänud 100 ml pudelist, mida müün 40 € eest. Kui olete huvitatud...
5 sõnumid
nadine
Tere. Täname teid teie vastuse eest. Kus piirkonnas te elate? Lugupidamisega, Nadine
5 sõnumid
nadine
Minu telefoninumber on 0622705542
2 sõnumid
laurence
Pas-de-Calais. Kuid ma võin need teile saata. Panen end teie olukorda, sest kui ma sain teada, et see ravim oli laos, olin mures, et mu "mémé" ei saaks oma ravimit. Seetõttu pidin minema loomaarsti juurde ostma, sest apteek ei saanud seda enam tellida. Seetõttu ka hind...
5 sõnumid
nadine
Võite mulle helistada numbril 0622705542, et ma saaksin teile oma aadressi anda ja ülekande teha.
1 sõnumid
coustumer
Tere, otsin meeleheitlikult kassidele semintra pudelit. Palun võtke minuga ühendust