Küsimused, tootearutelud Kelp hammaste suuhügieeniks QUALITY SENS
9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
3 sõnumid
alice
Kogus, mida tuleb anda, tundub palju suurem kui prozym toodetega, kas ma eksin?
1 sõnumid
véronique
Mul on 8,5-aastane Austraalia lambakoer, kellel oli pärast loomaarsti külastust plaanis varsti hammaste kivide eemaldamine, kuid proovisin Kelp-i ja nädala pärast olid mu koera hambad peaaegu valged. Pärast seda ma ei tea, kas need jäävad samaks, kui lõpetan toote kasutamise.
1 sõnumid
mylène
Tere, Arvestades, et Kelp tähistab mitmeid erinevaid vetikaid, sooviksin teada, millist vetikat tegelikult selles tootes kasutatakse? Kas toote peal on midagi täpsemalt märgitud? Sest fotodelt pole võimalik rohkem vaadata ega lugeda... Tänud ette.
1 sõnumid
bernard
Tere, mul on bassetkoer, kellel on hammastel tohutult palju hambakivi. Hambakivi eemaldamine maksab loomaarsti juures 350€. Kas te soovitate Kelp'i?
86 sõnumid
céline
Tere härra, Meeskond soovitab teil tungivalt kaaluda kelpi, mis on hammaste hoolduslahendus: https://www.zoomalia.com/blog/article/kelp-chien-chat-bienfaits-conseils-experts.html Lugupidamisega, Céline Zoomaliast.
2 sõnumid
laurence
Tere Ursula, mul on ainult kassid ja mul on üks 16-aastane kass, kellele just tehti ultraheli abil hambakivi eemaldamine. Looma ei pea tingimata narkoosi panema. Olen talle andnud ka PlaqueOffi viimased paar kuud halva hingeõhu vastu ja nüüd on kõik hästi. Mõju ilmneb alles kolme nädala pärast.
1 sõnumid
ursula
Tere, mu samojeedi emane koer on 10-aastane, ma lasin tema hambad 2018. aastal puhastada, kuid kaks aastat hiljem olid need juba tugevalt kattunud. Olen pärast seda kasutanud PlaqueOffi, kuid tulutult. Kas Kelp toode on tõhusam ravivahend? Kardan tema vanuse tõttu taas puhastamist ja seega anesteesiat. Kas arvate, et see on riskantne?
2 sõnumid
raymond
Tere, kas saaksite soovitada mõnda looduslikku ravi ühele minu 20-st kassist, kelle eest hoolitsen ja kes on nakatunud caliciviirusesse? Mitmed süstid iga 3 nädala järel loomaarsti juures peatuvad. Aidake mind, mul on ka 2 teist kassi, kellel tuli enamus hammaste eemaldada. Ootan kannatamatult abi. Lugupidamisega, kasside sõber T.N
5 sõnumid
philippe
Tere "Tesia52"! Zoomalia palus mul vastata, kui oskan. Olen koerte sõber, aga teie kasside puhul, mis puudutab suuõõne tervist, on "Kelp suuõõnehügieeniks QUALITY SENS" tõesti tore. Minu väikese Yorki halb hingeõhk on minevik. Üks annus krõbinatega iga päev ja nädalaga oli see probleem lahendatud. Võite sellele LOODUSLIKELE tootele usaldada. Kuid "Calicivirus" puhul ei saa ma teid aidata. Philippe, klient ZOOMALIA
2 sõnumid
laurence
Tere Tesia52, mul on ka 19 kassi ja kalitsiviirus saabus paar aastat tagasi. Olen lasknud opereerida 4 kassi, kellel on jäänud ainult kihvad. 2 on sellest ajast surnud. Mina otsisin ka lahendust ja leidsin ühe saidi, mille keegi oli loonud, sest tema kassil oli kalitsiviirus. Ta ravis teda homöopaatiaga. On olemas üks apteek IDF-is, mis on selle ala spetsialist ja teeb koostööd loomade abiorganisatsioonidega. See on apteek Gentilly's, Victoire'i platsil. Nad toimetavad kõikjale. Minge nende saidile. Alustasin kalitsiviirusega, kuid nüüd ravin neid kõiki homöopaatiaga. Näiteks, mõnedel on artroos, kuna nad on vanad. Nad on mulle alati andnud häid nõuandeid. Homöopaatial pole mingeid kõrvaltoimeid ja see on kokkusobiv ravimitega, nagu kortisoon. Loodan, et suutsin teid aidata. Laurence