Kassipoja öine puhtus
1 vastus
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
emeline
Tere, sooviksin saada teie nõuandeid. Mul on 2-kuune kassipoeg, kes on puhas ja käib liivakastis. Aga ainult öösel on probleem. Ta magab minu voodis ja hommikul teeb oma hädad minu voodisse. See ei ole väga meeldiv. Minu jaoks ei ole probleem, et ta minuga koos magab, kuid see, et ma pean iga päev voodipesu pesema, on vähem meeldiv. Kas teil on lahendus, kuidas ta selle lõpetaks? Ma ei saa aru, miks ta teeb oma hädad voodisse ainult hommikuti. Liivakast on voodi kõrval.
134 sõnumid
equipe
Tere, On oluline, et kassipoja saabumisel näidatakse talle, kus asub tema liivakast. Pange ta sinna sisse, et ta saaks lõhna tunnetada. (soovitame mitte paigutada liivakasti oma voodi kõrvale; parem oleks see paigutada puhkealast eraldi, nagu vannituba, sahver või rõdu). Kui teie kassipoeg teeb oma vajadused voodil, tuleks teda noomida ja kohe liivakasti panna, et ta mõistaks, et see on ainus koht, kus ta võib oma vajadused täita. Samuti võite kasutada sellist toodet: https://www.zoomalia.com/animalerie/attrac-spray-educ-chiot-et-chaton-p-14988.html Lugupidamisega Zoomalia tiim