Küsimused, tootearutelud Liivakast filtriga Smart Cat Moderna
17 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
eloïse
Tere, kulumise tõttu on uks tõenäoliselt katki läinud, kuidas saada uus? Sest ilma uksleta on halb lõhn. Aitäh. Lugupidamisega
1 sõnumid
luna
Tere, milliseid kotte peaksin selle tualettruumi jaoks ostma? Tänud ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, võite valida ühe kahest järgmisest viitest: 63130 või 63131 https://www.zoomalia.com/animalerie/sacs-a-litiere-bag-it-up-p-25218.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
mike
Tere, Milliseid filtreid peaksin selle tualettruumi jaoks ostma? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, lisasime just sellele tualetilehel oleva söe täitmise lingi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
betty
Tere, sooviksin teada selle pesakonna maapinnaga külgnevat laiust, mis näib olevat altpoolt kitsam? Kui see on üle 34,5 cm, kas teil on mõni teine mudel, mille alus on lai ja sellele suurusele vastav? Tänan ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, vanni põhi on kitsam: 31 x 22 põrandal. See laieneb ülespoole, et saavutada maksimaalsed mõõtmed 53 x 39 maja keskosa suunas. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
2 sõnumid
charline
Tere, sooviksin teada, millised prügikotid sobivad selle majaga? Olen ostnud teie saidilt tavalisi, kuid need ei püsi paigal, kui mu kass oma vajadusi katab.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, võite valida ühe kahest järgmisest viitest: 63130 või 63131https://www.zoomalia.com/animalerie/sacs-a-litiere-bag-it-up-p-25218.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
ludovic
Tere, kas oleks võimalik saada link söefiltritele vahetuseks? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, hetkel pole meil uuendusi saadaval. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
manon
Küsin tagasimakset, vt ülaltoodud kommentaari! aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Tellimust, tarnet või klienditeenindust puudutavate küsimuste korral palume pöörduda otse meie klienditeeninduse poole, kasutades selleks vastavat tellimust oma kliendikontol. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
laetitia
Tere, ma sooviksin teada, kas kõikide liivakastide komplektid tarnitakse karbis. Tänan teid vastuse eest. Lugupidamisega, Laetitia
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Me paneme artiklid kasti. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
annabelle
Tere, kas saaksite mulle öelda toote mõõtmed, palun? Aitäh!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Mõõtmed on: Laius 39 cm x Sügavus 53 cm. Kõrgus 41 cm Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast