Kassi ronimispuu kasulikkus?

6 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Equipe
134 sõnumid
equipe fr

Tere kõigile,

Kas teil on kassipuud?

Mõned internetikasutajad küsivad meilt kassipuu vajalikkuse kohta, ja Zoomalia vastab neile, et see on hädavajalik tarvik, eriti toakassidele.

Lugege meie artiklit "Kas kassipuu on hädavajalik?"!

Tõepoolest, selle objekti kasulikkus seisneb selle efektiivsuses kõik-ühes lahendusena kassidele. Mööbli hävitamise vältimiseks on parem valida kassipuu, millel on kraapimiskoht, nagu meie viimane uudistoode zoomalia Kassipuu ZOLIA MALOU 45cm.

See pakub ka loomale meelelahutust ja võimaldab tal pisut füüsilist tegevust teha, et vormis püsida.

Oluline on valida kassi kaaslasele sobiv kassipuu.

Kogu vajalik teave meie artiklis "Kuidas valida kassipuud?"".

Avastage meie valik kassipuu!

Christophe
4 sõnumid
christophe fr

Ma olen veendunud, et kriimupuu on majas väga kasulik. Lõppude lõpuks on meil oma diivan, miks ei võiks ka kassil olla oma koht? Kuigi nad võtavad lõpuks enda alla kõik ruumid majas . Kuid see, et kassil oleks oma kindel koht mängimiseks ja puhkamiseks, tundub mulle oluline, et ta end hästi tunneks. Pealegi saab puu paigaldada siseruumidesse, keldrisse või teatud mudelite puhul isegi õue! On oluline, et meie väiksed kaslased tunneksid end meie juures hästi

Tatiana
1 sõnumid
tatiana fr
Tere, kassi jaoks, kes eriti palju väljas ei käi, on see hädavajalik! See annab kõrguse, mis paneb teda tundma turvaliselt ja võimaldab jälgida kodus olevaid inimesi. Lisaks saab ta seal küüsi teritada. Meeldetuletuseks, eesmärk omanikele on pakkuda meie kassipoegadele elu, mis on võimalikult stressivaba, ning aidata neil sellest vabaneda. Lugupidamisega, Tatiana
Pierre
4 sõnumid
pierre fr

Täiesti nõus! Kassipuu on teie kasside heaolu NÕUDEV, eelkõige nendele, kes elavad korteris.

Kassipuu muutub mängu- ja puhkekohaks, küünte teritamiseks või toa domineerimiseks.

Ma tõesti usun, et meie kassid vajavad seda :) 

Françoise
1 sõnumid
françoise fr

Tere kõigile, ma arvan tõesti, et kassipuu on meie väikeste kasside jaoks väga oluline, sest nad vajavad energiat kulutamist ja oma küüniste teritamist. Minu omad näitavad mulle, kui nad on õnnelikud, enne kui nad minult midagi küsivad. See on väga naljakas ja nad on armsad.

Aga ma just tellisin uue posti, et vahetada välja vana ja kulunud kassipuu post, mis on väga lihtne: lihtsalt alumine pesa, mille peale post asetatakse, kuid Zoomalia postikruvi on liiga lühike.

Kas keegi saaks mind aidata, et teada saada, kuidas võiksin poldiga kaks kruvi ühendada, et postikruvi aukudest läbi läheks, kui plank on liiga paks? Aitäh abi eest.

Laura
1 sõnumid
laura fr
Tere, ei, see ei ole liiga vajalik ega kohustuslik, sest ma ostsin kassile ronimispuu, et tal oleks hea koht küünte teritamiseks ja magamiseks, et tal oleks mõnus ja hubane. Aga kujutate ette, ta käib seal harva, alguses kiiresti ja siis, kui talle sobib. Aga hoian seda siiski. Puul on majake ja mitu kohta, kus ta saab olla, kuid talle meeldib pigem diivan või põrand ja kummalisel kombel kõvad nurgad lool... Nii et jah. Olin väga rõõmus talle selle ostmise üle mdr.
Luc
5 sõnumid
luc fr
See on minu juures samamoodi, kassipuu on pidevalt tühi, diivanil olev tekk on võitnud...

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest