Kassi ronimispuu kasulikkus?
Tere kõigile,
Kas teil on kassipuud?
Mõned internetikasutajad küsivad meilt kassipuu vajalikkuse kohta, ja Zoomalia vastab neile, et see on hädavajalik tarvik, eriti toakassidele.
Lugege meie artiklit "Kas kassipuu on hädavajalik?"!
Tõepoolest, selle objekti kasulikkus seisneb selle efektiivsuses kõik-ühes lahendusena kassidele. Mööbli hävitamise vältimiseks on parem valida kassipuu, millel on kraapimiskoht, nagu meie viimane uudistoode zoomalia Kassipuu ZOLIA MALOU 45cm.
See pakub ka loomale meelelahutust ja võimaldab tal pisut füüsilist tegevust teha, et vormis püsida.
Oluline on valida kassi kaaslasele sobiv kassipuu.
Kogu vajalik teave meie artiklis "Kuidas valida kassipuud?"".
Avastage meie valik kassipuu!
Ma olen veendunud, et kriimupuu on majas väga kasulik. Lõppude lõpuks on meil oma diivan, miks ei võiks ka kassil olla oma koht? Kuigi nad võtavad lõpuks enda alla kõik ruumid majas . Kuid see, et kassil oleks oma kindel koht mängimiseks ja puhkamiseks, tundub mulle oluline, et ta end hästi tunneks. Pealegi saab puu paigaldada siseruumidesse, keldrisse või teatud mudelite puhul isegi õue! On oluline, et meie väiksed kaslased tunneksid end meie juures hästi
Täiesti nõus! Kassipuu on teie kasside heaolu NÕUDEV, eelkõige nendele, kes elavad korteris.
Kassipuu muutub mängu- ja puhkekohaks, küünte teritamiseks või toa domineerimiseks.
Ma tõesti usun, et meie kassid vajavad seda :)
Tere kõigile, ma arvan tõesti, et kassipuu on meie väikeste kasside jaoks väga oluline, sest nad vajavad energiat kulutamist ja oma küüniste teritamist. Minu omad näitavad mulle, kui nad on õnnelikud, enne kui nad minult midagi küsivad. See on väga naljakas ja nad on armsad.
Aga ma just tellisin uue posti, et vahetada välja vana ja kulunud kassipuu post, mis on väga lihtne: lihtsalt alumine pesa, mille peale post asetatakse, kuid Zoomalia postikruvi on liiga lühike.
Kas keegi saaks mind aidata, et teada saada, kuidas võiksin poldiga kaks kruvi ühendada, et postikruvi aukudest läbi läheks, kui plank on liiga paks? Aitäh abi eest.