KASSI PÕGENEMISVASTANE PETSAFE AIAKEENDEL

Vastus puudub
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
gwenola
1 sõnumid
gwenola fr
Tere, mul on 2 kassi, kes on varustatud ja õppinud mitu aastat vältima põgenemistõket. Kuid üks neist (Loulou, ilus 7 kg kaaluva Korati kass), kes on olnud harjunud tõkestega juba 4 aastat (tal on 5000 m2 aeda koos heinamaa, lao ja kasvuhoonega...), teeb regulaarselt tõkkeid (iga 15 päeva tagant alates septembrist) ja ma elan hirmus, et iga tema põgenemine (päevane või öine) võib lõppeda autoga kokkupõrkega. Kuna ta on väga intelligentne, on ta aru saanud, et valu on talutav ja et teisel pool ootab teda teine elu täis avastusi. Nii et ta sunnib end välja. Ma leian ta alati tänu raadiolaitete kaudu töötavale majakale, kuid see on midagi, mis võib valesti minna. Kas on võimalik suurendada tõkke signaali intensiivsust (anduri tasemel), et ta loobuks selle ületamisest vabatahtlikult (kaelarihm on juba 5 maksimaalsel tasemel)? Kas põgenemistõke koertele sobib sellisele kangekaelsele, otsusekindlale ja elektrilöögi suhtes tundetule kassile? Või lihtsalt koerte kaelarihm, kui see saab kohanduda kasside anduriga, kaotamata jõudu? Mis erinevus on elektrilöökide vahel? Kas teil on lahendust, mida pakkuda, et see kass lõpetaks tee ületamise, sundides Petsafe tõket? Tänan teid teie abi/ lahenduse eest, kui olete kohanud seda probleemi.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest