Kassi oksendamine
Tere, ma soovisin saada teavet kasside oksendamise kohta.
Minu 8-aastane kass on juba 1-2 nädalat väga tihti oksendanud. Ta oksendab täiesti terveid, seedimata krõbuskeid. See on juba mitu korda juhtunud, et ta oksendab ainult rohelist vedelikku. Enne oksendamist teeb ta alati keele abil midagi kummalist, justkui miski häiriks teda. Ma ei tea, ma lihtsalt oletan. Asi on selles, et see muutub üsna sagedaseks ja ma kardan, et ta võib kaalus alla võtta või dehüdreeruda.
Kui keegi saaks mind aidata, oleksin väga tänulik.
Tere, sagedased oksendamised pika aja jooksul peaksid olema teile hoiatuseks. Pöörduge loomaarsti poole.
Tere
Kui ütlete, et ta teeb oma keelega kummalist asja ja miski teda häirib, võib tal olla karvapall kinni. Kas te harjate teda regulaarselt?
Maia, vastuseks sulle, et ma ei harja teda sageli, ainult suve alguses. Ma ei usu, et see on see, sest ta ei teeks seda nii tihti ja just iga kord pärast söömist. Aitäh vastuse eest.
Aitäh vastuse eest, Aurélia. Jah, mu kassil on juurdepääs õue. Ta veedab seal tegelikult suurema osa oma ajast. Seoses selle asjaga, mida ta oma keelega teeb, vaatasin tema hambaid ja suu sisemust, et teada saada, kas see ei tule mädanenud hammast või millestki muust, kuid ei midagi märkimisväärset. Tal ei ole ka kummalist käitumist. Ta sööb ja joob..
Kui see homme jätkub, lähen konsultatsioonile.