KASSI NEERUPUUDULIKKUS
Tere, minu 5-aastasel kassil Peetal oli viimasel loomaarsti visiidil uurea tase 0,80 asemel 0,75. Kas see on murettekitav? Mu loomaarst ütles, et ei ole, aga mul on ikkagi hirm. Loomaarst määras talle Fortekorit ja Lespedesiat, kas keegi on oma kassile Lespedesiat andnud? Lisaks ei öelnud ta mulle otseselt, aga ma mõtlen ta neerutoidule üle viia, mul on veel üks kass, kes ei ole haige - kas on halb, kui see kass ka neerutoitu sööb? Tänan ette vastuste eest!
Tere Marie,
Kui teil on kahtlusi oma veterinaararsti arvamuse osas, siis miski ei takista teil teise veterinaararstiga konsulteerimast, et saada veel ühe loomade tervise spetsialisti seisukoht, eriti arvestades, et tegemist on üsna tõsise patoloogiaga.
Mis puutub neerudele mõeldud krõbinatele, siis see on terapeutiline toit, mida peaks esmajoones soovitama veterinaararst. Ei ole hea, kui võtate ise algatuse neid osta, ilma et oleksite oma veterinaararstiga sellest rääkinud, seega arutage seda temaga. Teie teise kassiga, kes ei ole haige, ei ole tavaliselt muret, kui ta sööb veterinaararsti krõbinaid. See ei ole lihtsalt teie eelarve jaoks hea... :)
Ilusat päeva,
Marine firmast Zoomalia