Kassi kummaline käitumine.

5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Pauline
4 sõnumid
pauline fr
Tere kõigile, ma ei ole foorumi tavaline külastaja, kuid ma pöördun teie poole, sest mul on ideed otsa saanud. Ma olen keerulises olukorras ja see teeb mind tõesti kurvaks. Ma selgitan: viis aastat tagasi sünnitas mu kass Bibi väikese kassitüdruku Packy, kes oli üsna diskreetne ja kartlik, aga siiski kiindunud. See armas kass veetis aastaid minuga, hoides alati samasugust temperamenti. Ma võtsin ka enda juurde mahajäetud kassitüdruku, kellele panin nimeks Spud ja Packy võttis ta enda hoole alla, kuigi Bibi lükkas ta natuke kõrvale, kuid see polnud üllatav, eks? Kuna elasin korteris, siis ei kiirustanud ma neid steriliseerima. Märtsi alguses ma lasin Packyl steriliseerida, siis viie aastaselt. Kui ta tuli loomaarsti juurest koju, märkasime mina ja mu partner kohe, et ta ei olnud enam nii kartlik, me olime rahul, sest elada hirmus, kui ta on meiega turvaliselt, ei pidanud olema meeldiv, kuid see oli siiski üllatav. Me tegime nalja, et tal oli vaja väga traumeeriv kogemus, et märgata, et me pole teda kunagi kahjustanud. Ma ei öelnud seda, kuid Packy jäi väga lähedaseks oma emale, Bibile, sageli hakkas ta teda imema ja nad mängisid koos. Kuid nädal tagasi olid Bibi ja Packy tõesti väga kummalised, nad olid üksteise suhtes liialt kiindunud, nad lausa lamasid peaaegu üksteise peal. Niipea, kui üks neist eemaldus, teine alustas miaugemist, järgnes ja otsis teda. Me nägime kohe, et see ei olnud normaalne, kuid kuna see oli 'armas', tegi see meid pigem naerma kui midagi muud. Kuid Bibi läks end peitma kasti, mille mu mees valmistas, seina kinnitas kassidele, ja ta otsustas Bibi vaatama minna. Kui Packy seda nägi, hakkas ta susisema ja ründama mu meest. Ning kui Bibi tuli välja vaatama, mis juhtus, viskus Packy talle peale ja ründas teda, kui Bibi tahtis lihtsalt põgeneda. Me elame 45 m2 suurusel pinnal, seega meie ainus lahendus oli Packy vannituppa lukustada. Me ei mõelnud kohe, et nende suhted ei võiks enam kunagi leppida. See oli siiski tüli, kuigi natuke vägivaldne, me lootsime, et see on piisav. Kuid Packy 'jälitas' sõna otseses mõttes Bibit. Me proovisime neid taas kokku viia, sest ka praegu, isolatsiooni ajal, saame lubada endale, et nad ei kohtu, kuid see ei saa olema igavesti, ja ühel päeval peame ka kodust eemal aega veetma, kuid sellest pole midagi kasu saanud. Bibi on hirmul kohe, kui ta kuuleb Packyt miaugemas. Spudiga läheb hästi, isegi kriiside ajal suutsin Packy üles võtta ilma rünnata saamata, mis on üsna haruldane, kui kass on raevukas. See juhtum leidis aset nädal tagasi ja see oleks võinud sinna ka jääda, pigem sooviksin, et see oleks nii, sest ma ei taha oma kassidest lahku minna, välja arvatud juhul, kui ühe nende heaolu sellest sõltub. Ma mõtlen Packyle usaldamisest seni, kuni leian teise koha, kus elada, kus mõlemal oleks kindel ala. Kuid ma tunnen Packyt ja tema vaatamine ei ole enam sama, ta kordab, kui me ta meie taldrikust eemal ajame, kuigi varem mõistis ta ja läks... Nüüd mängis ta natuke vägivaldselt Spudiga, ma sekkusin ja ta järgnes mulle, nagu ta tahaks mu jalgu hammustada, suurte silmadega. Ma panin ta siis vannituppa. Kuid see teeb mind tõesti õnnetuks ja ma näen, et olukord halveneb, mitte ei parane, ja ma kardan, et ei saa teda usaldada või hoida, kui ta muutub 'kurjaks'... Ma arvan, et see peab olema domineerimise asi või ma ei tea mis, kuid see muutub liiga intensiivseks. Meie elupind on liiga väike, et hoida looma, kes muutub kontrollimatuks, ja isegi kui ma märkan, et ta võib olla ohtlik, tahan, et tema eest lahku minek oleks viimane lahendus... Ma armastan Packyt, ma nägin teda sündimas ja ma tean, et tegelikult ta ei ole halb kass... Ma ei tea enam, mida teha. Kui olete kunagi kogenud midagi sellist. Nii kummaline käitumine sellisel diskreetsel kassil... Ma tänan kõiki, kes loevad seda romaani ja proovivad mulle lahendusi pakkuda. Kas on lootust, et Packy muutub uuesti nagu varem või vähemalt rahumeelseks...? Soovin teile kõigile head päeva.
Pauline
4 sõnumid
pauline fr
Ma unustasin mainida, et pärast juhtumit on Packy "valvel", ta jälgib iga meie liigutust, justkui tahaks olukorda korteris kontrolli all hoida. Iga väiksema heli peale tõmbab ta kõrvad taha, see käitumine pole üldse normaalne. Ometi nurrub ta ülejäänud aja, kui talle pai tehakse, aga meie oleme ettevaatlikud, ta peab seda tundma. Me teeme kõik endast oleneva, et ta saaks alati kallistatud, lootuses, et olukord paraneb ja olukord ei halvene.
julie
5 sõnumid
julie fr
Tere Pauline, isegi kui Packy steriliseeriti kuu aega tagasi, jätkavad tema hormoonid veidi toimimist ja häiritud olekut, mis võib seletada tema käitumist. Ma ei usu, et nende pidev eraldamine oleks neile kasulik, vastupidi, see põhjustaks nende vahel lõpliku lahkumineku. Muidugi saan aru, et vahepeal võib Packy olla agressiivne. Kas olete juba kontrollinud, kas ta füüsiliselt mingite vaevuste all ei kannata? Kas tal on ebatavalisi füüsilisi sümptomeid? Vastupidi, proovige neid mõlemaid korraga läheneda (koos kaaslasega), andes neile samal ajal maiustusi või pai. Samuti juhtub tihti (minu 75 kassiga kogemusi arvestades), et ema, kellel steriliseeritakse või kastreeritakse üks tema temaga elavatest väikestest, tõrjub teda algul väga tugevalt... kuid see rahuneb hiljem, isegi kui nende suhe pole enam nii sulandunud. Ma arvan, et kui pole füüsilisi probleeme... tuleb lasta ajal oma tööd teha... Ilusat päeva. Julie
Pauline
4 sõnumid
pauline fr
Aitäh, Julie, teie vastuse eest! Ma kahtlustasin, et see võis olla sellest, kuid kuna küsisin sel teemal loomaarstilt ja ta ütles, et pärast steriliseerimist ei tulene see tõenäoliselt sellest, siis ma ei uurinud seda teemat enam. Peale selle ei ole ma väikesel Packyl valu täheldanud, ta tundub heas vormis, võin ta armkohta katsuda, ilma et ta reageeriks - vastupidi, ta näitab oma kõhtu, et talle pai tehtaks ja see ei näi teda häirivat. Ma kahtlustasin, et neid tuleks kokku viia, mis viis esimese katseni, kuid instinktiivselt hakkab Bibi urisema ja see kutsub esile Packy viha, kes teda vägivaldselt ründab. Tahaksin uuesti proovida, kuid mul on ka tunne, et mängin sellega väikese Bibi emotsioonidega, kes ei julge enam toast välja tulla. Võib-olla reageerivad nad teistmoodi koos maiustustega, või laseks Bibi end nuusutada ilma urisemata. Igal juhul pole siin tuhandeid lahendusi. Olen teile igatahes tänulik, et nii kiirelt vastasite, annan teile edusammudest teada. Võib-olla tõepoolest, kui nad kohtuvad ainult positiivsetes olukordades, ei seosta nad teineteise nägemist enam vägivallaga. Mul pole midagi kaotada, proovin! Suur aitäh veelkord!
Pauline
4 sõnumid
pauline fr
Kui kaua arvate, et kulub kassil, et tema hormoonid stabiliseeruksid?
julie
5 sõnumid
julie fr
Tõepoolest, pange ruumi taldrik pasteediga, kus te neid mõlemat üksi jätate, suletud, kuid mida te loomulikult jälgite, ja oodake, kuid mitte 5 minutit. Neile tuleb anda aega teineteist nuusutada ja kohaneda. See ei juhtu kohe. Korrake seda mitu korda päevas. Julie

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest