Kassi kõrvade puhastamine ja hooldamise nõuanded

4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Frédéric
6 sõnumid
frédéric fr

Tere kõigile, Ma pöördun teie poole, et paluda abi, kuidas puhastada oma kassi kõrvu. Ta kraabib neid sageli ja näub samal ajal, mulle tundub, et need sügelevad tal (olen ise juba kõrva probleeme kogenud, seega mõistan teda ^^)

Ma ei tea, kuidas seda õigesti teha ja mida peaks vältima.

Samuti sooviksin saada nõu tema pesemiseks, sest see tarkpea otsustas minna oma liivakasti mängima ja kukkus ühe külje pealt otse sinna sisse ^^ (jah, ma tean, ta on liiga impulsiivne ja teeb end sageli ise haiget ^^, õnneks on neil 9 elu ^^), seega on nüüd kaisutamine keelatud ja pesemisele minek.

Kas teil oleks soovitusi ja nõuandeid, kuidas tema pesu korralikult teha ja vigu vältida, mis teda kahjustada võiksid?

Tänan teid ette.

Täiesti lugupidavalt

Elodie
135 sõnumid
elodie fr

Tere Fredo,

me tegime sellel teemal video: https://www.youtube.com/watch?v=Ln2i26ALuW8

Kui teil on veel küsimusi, ärge kartke küsida.

Head päeva

Elodie zoomaliast

Frédéric
6 sõnumid
frédéric fr

Suur tänu, ma saan tagada, et tal oleks mugav ^^

Lugupidamisega

Aurélia
8 sõnumid
aurélia fr
Tere. Kuigi see teema on natuke (palju^^) vana, tahan lisada veidi teavet tulevastele peremeestele, kes seda vaatavad... Tähelepanu, kassid on sageli vastuvõtlikud sellele, mida nimetatakse kõrvakärntõveks!!é_è Inimese kärntõve sarnaselt on selle põhjustajateks väikesed lestad, mis asuvad meie kasside kõrvakanalis. See põhjustab talumatut sügelust ja omamoodi mustust, mis meenutab mõnikord kuivanud koorikuid (ja mõnikord kaasneb sellega ka ebanormaalne lõhn). Kahtluse korral ei tohi kindlasti viivitada veterinaari poole pöördumisega (veterinaarid on sellega kassidel väga tuttavad, nad ei pea mikroskoobiga kontrollima, et teada saada, kas tegemist on tavalise "kõrvamustuse" või lestadega), kuna kõrvade puhastamisest ei piisa parasiitide eemaldamiseks. Teades, et lisaks äärmisele ebamugavusele kassile ja võimalikule kõrvakile purunemise ohule, on see kärntõbi veel lisaks ülekantav ka inimestele, ei tohiks ravi viivitada!!!! ;-(Ravi seisneb esmalt kõrvade korralikus puhastamises ja seejärel puhtasse kuulmekäiku lubja- või geelipreparaadi panemises (mõned ainult retsepti alusel, teised vabalt saadaval...neid on salvi/geeli kujul, mida kantakse kõrvadesse kord nädalas 4 kuni 6 nädalat (retsepti või loomaarsti juures), ja tilkade/lahuse kujul (apteegis, loomapoodides ja internetis), mida kantakse iga päev vähemalt kuu jooksul), ning (mitte kohustuslik, kuid eelistatavalt rahu saavutamiseks) pipetiravi, mis töötab samaaegselt puukide, kirpude ja nende kuulsaid lestade korral (kuid mitte kõik pipetid ei ravi ka neid lestasid, tuntud kaubamärgid teevad seda üheksa korda kümnest). Loomulikult on see kärntõbi nakkav ka kasside vahel, seega tuleb kõik majas olevad kassid ravida samaaegselt, kui ei soovi uuesti nakatuda.Loodan, et sellest oli kasu ... Kassitervitused! ^_^
Samuel
8 sõnumid
samuel fr

Täname lisateabe eest. Mõnel juhul, jah, ma tean, et kassi transportimine ei ole alati lihtne, kuid veterinaari arvamus võib aidata vältida mõningaid vigu.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest