kass urineerib, meeleheitel

2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
leroy
1 sõnumid
leroy fr

Tere,

Minu 4-aastane kass urineerib erinevates kohtades minu korteris, alati samades kohtades, nagu diivan, arvuti taga ja hiljuti köögitasapinnal. Olen meeleheitel, sest ta on seda teinud juba aasta aega alates minu kolimisest.

Ma elan üksinda ja töötan 11 tundi päevas. Varem olin korterikaaslastega ja keegi oli alati temaga koos. Pärast seda, kui ta on siin korteris olnud üksi, urineerib ta pidevalt iga päev, juba üle aasta olen põlvili tema pissi kuivanud.

Olen isegi teise kassi võtnud, et talle tegevust pakkuda, aga sellest pole abi olnud.

Olen ka:

- vahetanud liivakasti asukohta

- vahetanud liiva iga päev

- pannud välja kuni 3 liivakasti

- konsulteerinud 3 veterinaariga 

- kasutanud Feliway'd

- kasutanud Petscooli

- öelnud mitte midagi

- pahandanud üsna tugevalt

- ei ole kive

- hellitanud iga päev

Isegi kui minu rõdu on avatud, urineerib ta kunstmuruga vaibale

Kui mul veab, urineerib ta kraanikaussi, aga see on harva

Eilsest jõulust alates on ta kolm korda diivanile urineerinud; tema pärast olen pidanud ostma 2 diivanit, see on kolmas ja ootan kolmapäeva, et see suurjäätmete hulka panna. Ta rikub mu elu, ma armastan oma kassi, aga olen meeleheitel ja kaalun temast loobumist. Mida teha, sõbrad?

Samuel
8 sõnumid
samuel fr
Leidsin foorumist artikli
Sophie
13 sõnumid
sophie fr

Kas kass on lõpuks kastreeritud? Kas olukord on paranenud pärast teise kassi saabumist?

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest