Kass ja Koer

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Stephanie
3 sõnumid
stephanie fr

Tere,

Mul on väike koer ja ma sooviksin väga ka kassi võtta. Kuid on ju teada, et nende kahe looma vahel ei ole armastust... Kas teil on meetodeid ja nõuandeid, kuidas nendevaheline läbisaamine saaks toimuda täiesti rahulikult?

Täname teid vastuste eest!

Amélie
1 sõnumid
amélie fr
[vasakul]Isiklikult on mul väike koer ja kass, ning neil läheb suhteliselt hästi. Alguses vältisin nende samas ruumis jätmist, eriti ilma järelvalveta... Nüüd ignoreerivad nad üldjuhul teineteist, seega läheb mitte liiga halvasti! Pärast seda, igal loomal on oma iseloom, kahjuks ei saa seda ette näha... Isegi kaks kassi ei tarvitse omavahel läbi saada.[/vasakul]
Sandrine
2 sõnumid
sandrine fr

Tere Stéphanie!

Kui sa tõesti tahad kassi, siis ära kõhkle! Isiklikult on mul alati olnud kassid ja koerad ning nad saavad väga hästi läbi või kui neil ei ole omavahel "klappi", siis nad lihtsalt ignoreerivad üksteist. Mul oli isegi üks kass ja üks koer, kellel oli super hea läbisaamine, nad olid väga armsad, kui nad teineteist "kallistasid"! Pärast seda, kui kaotasin oma koera, olid mul ikka veel kaks kassi, kellest üks oli 8-aastane ja teine ainult 7-kuune ning ma adopteerisin hiljuti ühe Rottweileri kutsika. Alguses polnud see suur armastus, nad olid üllatunud ja mitte eriti rõõmsad nähes seda suurt karvapalli, mis ei mängi nagu nemad, kes jookseb nende järel ja näkitses neid, kui ta suudab nad kätte saada, kuid niipea, kui nad mõistsid, et tema, nagu ka nemad, on saanud pereliikmeks, et ta ei lähe enam ära ja et nad on säilitanud oma koha, võtsid nad ta vastu ja ma arvan, et mida aeg edasi, seda paremaks läheb. Ainus nõuanne, mida ma sulle anda saan, on võtta üks kutsikas, sest loomad tunnevad seda ja austavad seda, ja see toimib mõlemas suunas - vähemalt nii reageerivad minu omad. Ma soovitaksin ka lasta neil omavahel tuttavaks saada iseseisvalt, samal ajal kaugemalt jälgides ja kui sa nagu mina räägid oma koeraga, siis "valmista" teda ette, öeldes talle, et varsti on tal "kass" kaaslane!

Paricia
2 sõnumid
paricia fr

Tere, mul on ka koerad ja kassid, kes elavad koos hästi. Alguses oli keeruline, aga nüüd on täiuslik armastus.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest