Kass ja Koer
Tere,
Mul on väike koer ja ma sooviksin väga ka kassi võtta. Kuid on ju teada, et nende kahe looma vahel ei ole armastust... Kas teil on meetodeid ja nõuandeid, kuidas nendevaheline läbisaamine saaks toimuda täiesti rahulikult?
Täname teid vastuste eest!
Tere Stéphanie!
Kui sa tõesti tahad kassi, siis ära kõhkle! Isiklikult on mul alati olnud kassid ja koerad ning nad saavad väga hästi läbi või kui neil ei ole omavahel "klappi", siis nad lihtsalt ignoreerivad üksteist. Mul oli isegi üks kass ja üks koer, kellel oli super hea läbisaamine, nad olid väga armsad, kui nad teineteist "kallistasid"! Pärast seda, kui kaotasin oma koera, olid mul ikka veel kaks kassi, kellest üks oli 8-aastane ja teine ainult 7-kuune ning ma adopteerisin hiljuti ühe Rottweileri kutsika. Alguses polnud see suur armastus, nad olid üllatunud ja mitte eriti rõõmsad nähes seda suurt karvapalli, mis ei mängi nagu nemad, kes jookseb nende järel ja näkitses neid, kui ta suudab nad kätte saada, kuid niipea, kui nad mõistsid, et tema, nagu ka nemad, on saanud pereliikmeks, et ta ei lähe enam ära ja et nad on säilitanud oma koha, võtsid nad ta vastu ja ma arvan, et mida aeg edasi, seda paremaks läheb. Ainus nõuanne, mida ma sulle anda saan, on võtta üks kutsikas, sest loomad tunnevad seda ja austavad seda, ja see toimib mõlemas suunas - vähemalt nii reageerivad minu omad. Ma soovitaksin ka lasta neil omavahel tuttavaks saada iseseisvalt, samal ajal kaugemalt jälgides ja kui sa nagu mina räägid oma koeraga, siis "valmista" teda ette, öeldes talle, et varsti on tal "kass" kaaslane!
Tere, mul on ka koerad ja kassid, kes elavad koos hästi. Alguses oli keeruline, aga nüüd on täiuslik armastus.