Kas teie kassil on toiduallergia?
Tere,
mul on üks aasta vana kass, kes kannatab toidutalumatuse all gluteeni suhtes, proteiinisisaldusega teraviljades jne... Seetõttu leidub gluteeni enamikus kassitoitudes, välja arvatud spetsiaalsetes. Otsin kedagi, kellel on sama probleem ja kes oskaks soovitada mitte eriti kallist kassitoitu, mis ei tekita kassil enam probleeme. Mul on tõesti abi vaja, sest mul pole tööd ja minu väikeste vahenditega ma saan teda vaevu toita, ainult et alates sellest probleemist on see muutunud keeruliseks, sest enamik spetsiaalsetest kassitoitudest on ülikallid. Ma tõesti ei taha temast loobuda, sest ma armastan seda väikest kiisukest väga. Loodan, et leian abi sellest foorumist.
(Pärast mitmete foorumite läbivaatamist segavad inimesed sageli vastustes teisi, öeldes, et võib-olla pole see üldse probleemiks. Siin on tegemist veterinaardiagnoosiga, seega palun ärge andke vastuseid, mis ei aita. Vastake, kui teil on sama probleem või tunnete hästi kassi, kellel on sama probleem. Mõttetuid vastuseid pole vaja, ärge mängige loomaarsti...)