Kas teie kassil on toiduallergia?

Vastus puudub
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Caroline
1 sõnumid
caroline fr

Tere,

mul on üks aasta vana kass, kes kannatab toidutalumatuse all gluteeni suhtes, proteiinisisaldusega teraviljades jne... Seetõttu leidub gluteeni enamikus kassitoitudes, välja arvatud spetsiaalsetes. Otsin kedagi, kellel on sama probleem ja kes oskaks soovitada mitte eriti kallist kassitoitu, mis ei tekita kassil enam probleeme. Mul on tõesti abi vaja, sest mul pole tööd ja minu väikeste vahenditega ma saan teda vaevu toita, ainult et alates sellest probleemist on see muutunud keeruliseks, sest enamik spetsiaalsetest kassitoitudest on ülikallid. Ma tõesti ei taha temast loobuda, sest ma armastan seda väikest kiisukest väga. Loodan, et leian abi sellest foorumist.

(Pärast mitmete foorumite läbivaatamist segavad inimesed sageli vastustes teisi, öeldes, et võib-olla pole see üldse probleemiks. Siin on tegemist veterinaardiagnoosiga, seega palun ärge andke vastuseid, mis ei aita. Vastake, kui teil on sama probleem või tunnete hästi kassi, kellel on sama probleem. Mõttetuid vastuseid pole vaja, ärge mängige loomaarsti...)

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest