Kas kakaduud ja viirpapagoid samas puuris?

2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
alain
1 sõnumid
alain fr

Tere, kas saab panna kokku lainepapagoi paari ja nümfkakaduu paari? Tänan vastuste eest. Alain.

Patricia
1 sõnumid
patricia fr

Tere Alain, mul on oma linnumajas 3 nümfkakaduud ja kaks lainesittuspapagoi, kes elavad väga hästi koos. Alustuseks oli mul üks käsitsi kasvatatud nümfkakaduu, kelle aretaja sõber õpetas mind, kuidas neid toita. Hiljem ostsin temalt teise, keda ma ise käsitsi kasvatama hakkasin, ning sellest sai kõige kallim lind, ja see on ka tema nimi. Ühel päeval ostsime täiesti sinise lainesittuspapagoi ja panime ta nümfkakaduudega kokku. Et ta üksinda ei jääks, võttis mu tütar oma isalt teise sinise lainesittuspapagoi (kuid mitte täpselt sama sinist kui esimesel), kellel on samuti mitmeid papagoisid. Harjumusest lasta oma nümfkakaduud puurist välja lahtise uksega (nad tulevad mu pea või õlale), tundsin ära, et ainult üks kahest lainesittuspapagoist julges puurist välja tulla; see on emane ja ka kõige väiksem. Algusest peale jäi silma, et ta on domineeriv, ning ajapikku olen märganud, et ta on sõbrunenud Câliniga, kuna tema järel lendab, kui viimane puurist välja lendab; on hästi naljakas vaadata neid kahte koos... Pärast ostsin aedlejalt veel ühe nümfkakaduu (kasvatamata käsitsi) ja olen sellega väga rahul, kuna nähes teisi kahte nümfkakaduud mu juurde tulemas, õpetas see end ise taltsutama ja istub õlale nagu teised. Mul pole probleemi neid puuri tagasi panna; piisab vaid nümfkakaduud õrnalt puuri asetamisest ja lainesittuspapagoi nimega Dolly läheb seejärel ise sisse, kui ma seda palun. Kuna mul on veel üks puukest teiste lindude —ja 2 kanaari —ga, otsustasin neid ka puurist välja lasta, kui seda puhastan. Alguses luku sulgemisel ja pimedas puuritagasipanemine oli lihtsam, kuna päevalinnud pimeduses ei liigu, aga neile see ei meeldinud… Kord ütlesin endale mõtteis: "Kui te ei taha, et ma teid püüan, siis minge ise puuri tagasi." Kolm päeva hiljem, kui oma lindu puhastasin, ütlesin neile, et nad puuri tagasi läheksid, kasutades käega viibeldes liigutust, mis neid puuri suunas sundis, ja nad läksidki ilma püüdmata tagasi… Sellest ajast on kõik mu linnud harjunud, et kui neile korda avade avan, lendavad nad välja, lendavad ringi ja näevad, et olen puuri puhastanud, siis lähevad nad rahulikult ise puuri tagasi. Ma polnud uskunud, et see on võimalik, eriti mitte taltsutamata lindudega nagu kanaarid ja pääsukesed, kuid see on tõsi ja see tõestab, et loomadega on võimalik suhelda kindlatel tingimustel: peamine tingimus on nende armastamine ja austamine… Olen väga rahul selle suhtlusega, mis on mul oma lindudega… Tõsi, nad ei ela pidevalt vabaduses, kuid pole kogu aeg trellide taga, välja arvatud kaks, kes ei taha välja tulla sest tunnevad end puuris turvalisemalt. Lasen neil otsustada, kas nad soovivad välja tulla või mitte… Loodan, et mu sõnum aitas teil olukorda selgemalt näha… Patricia S 

Elodie
3 sõnumid
elodie fr

Laululinnud võivad viirpapagoidele tõeliseks nuhtluseks olla. Ma ei soovita neid paaritamisplaanide korral kokku panna, kuna viirpapagoid võivad su papagoipojad tappa.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest