Küsimused, tootearutelud Liivamatid kärgstruktuuriga ja kergesti puhastatavad Zolia - 3 erinevat suurust

15 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Aurélie
1 sõnumid
aurélie fr
Liiga jäik masina jaoks. Vann või dušš, või välikraan, kui teil on.
valérie
2 sõnumid
valérie fr
kas seda võib pesumasinasse panna
Fabienne
1 sõnumid
fabienne fr
Isiklikult, olles ostnud suurima mudeli, tundub mulle see pesumasina trumli suuruse tõttu keeruline. Küll aga pesen seda probleemideta vannis.
lyne
1 sõnumid
lyne fr
Tere, parem on seda puhastada kas vannis või duši all. Materjal on väga jäik ja pesumasinas võib see kahjustuda.
Ingrid
1 sõnumid
ingrid fr
Isiklikult pesen ma seda voolikuga pärast desinfitseeriva aine pihustamist!
sandrine
4 sõnumid
sandrine fr
Ei! Jäik plast. Võimalik dušš või aiavoolik.
Laura
1 sõnumid
laura fr
Tõepoolest, see on jäik, pesen seda samuti duši all või voolikuga, see puhastub kergesti
Sophie
1 sõnumid
sophie fr
Isiklikult pesen seda oma vannis, duši all, ja kõik on korras, pesumasin võib seda kahjustada.
Anne
1 sõnumid
anne fr
Ei. Dušši all käimine. See käib kiiresti
Schwede
1 sõnumid
schwede fr
See peseb end väga kergesti duši all või vannis. Ostsin selle üle 2 aasta tagasi ja see pole muutunud.
Christine
24 sõnumid
christine fr
Ei, seda tuleb vannis pesta desinfitseeriva ainega. Näiteks Sanythol. Loputada ja kuivatada korralikult.
Laurie
1 sõnumid
laurie fr
Ei, ma pesen seda duši all ja lasen seda natuke desinfitseeriva vahendiga liguneda
Muriel
4 sõnumid
muriel fr
Tere, ei, vaipa ei saa masinas pesta, seda on lihtne käsitsi puhastada lapiga, kasutades vett ja puhastusvahendit. Mina ise tolmuimejaga iga päev, sest mul on kaks kassi, ja ausalt öeldes ei ole see väga määriv. Ma arvan, et võtsin keskmise suuruse, aga ma ei mäleta täpselt, sest see oli 3 aastat tagasi. Sobib XL-kassi liivakastile, soovitan seda.
laetitia
2 sõnumid
laetitia fr
Tere, kas see on veekindel?
Corinne
1 sõnumid
corinne fr
Vesi ei lähe läbi, see on jäik ja paks plast, kuid kui kass urineerib sellele suures koguses, võib see vaibalt välja voolata.
Roger
11 sõnumid
roger fr
super vaip kassidele! puhastamiseks piisab, kui kasutada vett, kuna loomad vihkavad lõhnu, seejärel eemaldage krõpskinnitus, kui sajab, kuivatage varjus, muidu võib päikese käes kuivada; kui kasutate muul otstarbel kui loomad, siis ärge kasutage desinfitseerimisvahendit, peske korralikult ja säilib oma algne värv. Parimate soovidega

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest