Küsimused, tootearutelud Kanepi pesakast küülikutele ja närilistele 10L kuni 100L

56 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Camille
1 sõnumid
camille fr
Tere, kas see pesakast sobib noorele küülikule ja pika karvaga küülikule? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See allapanu sobib kõigile küülikutele, olenemata vanusest või tüübist. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Aurelie
2 sõnumid
aurelie fr
Olen ostnud varjualuse välimuse jaoks, mis elab väljas. Kuidas saaksin selle talveks isoleerida?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jänesepuuri asukoht tuleks talveks hoolikalt valida: kaitstud valitsevate tuulte eest, võimalusel kaetud kohas. Sees võiks olla paks allapanu kiht, põhk on tuntud oma isoleerivate omaduste poolest. Seda võib kombineerida kanepiga, millel on imavusvõime. Väliskaitse osas on mõnede puuride mudelite jaoks saadaval isoleerivad katted, kuigi neid on vähe. Ärge kartke küsida tootjalt lisainfot. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Aurelie
2 sõnumid
aurelie fr
Tere, ma tahaksin teada, kui kaua kestab mul 100 l kanepipesa. (1 kuu / vähem)
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See sõltub puuri suurusest ja loomade arvust, kuid kanep on väga imav allapanu, mis kuivab kiiresti. Piisab igapäevastest kiiretest puhastustest ja allapanu täielikust vahetamisest iga nädal või kümne päeva tagant, et vähendada allapanu tarbimist, säilitades samal ajal puuri hea hügieeni. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Daniel
2 sõnumid
daniel fr
Tere! Kanepialus ja Tyroli kaubamärgi graanulite vahel, kumba soovitate merisigadele? Aitäh!
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Mõlemad allapanu sobivad teie merisigadele. Kanep võib olla tolmavam kui tihendatud graanulid. See on siiski mugavam. Mõlema allapanu imamisvõime on suurepärane. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Marie-Christine
3 sõnumid
marie-christine fr
Tere, kas ma saan seda pesakonda hiirte jaoks kasutada? Tänan vastuse eest. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see allapanu sobib suurepäraselt hiirtele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Laurine
38 sõnumid
laurine fr
Tere, ma sooviksin teada, millal on 2x100l partii saadaval????
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, hetkel on 100L pakend täiendamisel. Partii on jälle saadaval niipea, kui see on laos. Soovi korral võite tellimuse esitada ja seeläbi tagada, et see tarnitakse kohe pärast saabumist. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
caroline
2 sõnumid
caroline fr
Tere, kasvataksin praegu kääbusküülikut ja kasutan praegu pesakastina maisitõlvikuid brändilt Hamiform. Olen huvitatud ka kanepist. Tahaksin teada, mis võiks minu küülikule kõige paremini sobida. Praegu vahetan tema liivakasti iga 2 päeva tagant. Puuri põhjaks kasutan põhku. Tänan info eest, lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kõrrelised ei ole allapanuks kuigi head: need imavad vähe, lasevad lõhnad läbi ja ei kuiva ära. Maisitõlvikud on hea valik ja saate neid edasi kasutada. Puhastamise vähendamiseks võite panna puuri kõige määrdunumasse nurka allapanukasti, kuhu asetate korraliku kihi allapanu. Loomad harjuvad sellega väga kiiresti ja see vähendab märgatavalt puuri hooldust, kuna peate lihtsalt allapanukasti eemaldama ja tühjendama. Võite valida ka kanepi, see allapanu on väga tõhus: kuivab kiiresti ja imab lõhnad ja vedelikud kiiresti. https://www.zoomalia.com/animalerie/toilette-d-angle-pour-rongeurs-plusieurs-tailles-p-21854.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Õlgede kasutamine allapanuna ei ole eriti efektiivne: nad imavad vähe, lasevad läbi lõhnu ja ei kuiva hästi. Maisitõlvikud on hea valik ja te võite neid edasi kasutada. Et vähendada puhastamist, saate puuri kõige mustemasse nurka paigutada allapanukasti, kuhu panete paksu kihi allapanu. Loomad harjuvad kiiresti ja see vähendab oluliselt puuri hooldust, kuna kasti saab lihtsalt eemaldada ja tühjendada. Samuti võite valida kanepu, mis on väga tõhus allapanu: see kuivab kergesti, imab kiiresti lõhnu ja vedelikke.https://www.zoomalia.com/animalerie/toilette-d-angle-pour-rongeurs-plusieurs-tailles-p-21854.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Krystopher
2 sõnumid
krystopher fr
tere, kas oskate öelda, millal on saadaval 30 l kanepialus? aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, 30-liitrine pakend on saadaval. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Lucie
5 sõnumid
lucie fr
Tere, huvitatud sellest allapanust minu tulevasele meriseale, tahaksin teada, kas see imab hästi ja kas see peidab lõhnad? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kanepialus on väga imav, see vajab vähem hooldust kui saepurualus. Selle võime hoida lõhnu on samuti märkimisväärselt parem. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
CLAIRE
2 sõnumid
claire fr
Tere õhtust, mul on kaks merisiga ja panen nende puuri väikeste imetajate jaoks mõeldud Gam Vert kanepi allapanu, kuid olen väga pettunud. Puuri tuleb iga päev vahetada, sest see ei ima hästi uriini, lõhnab maa järele ja tolmab. Mida võiks veel kasutada? Ja kas Hami Form kaubamärk on tõesti hea? Tänud vastuste eest, sest ma ei tea enam, mida teha.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see kanepipesak on suurepärane toode. See pole tolmav ja on väga imav. Hamiformi kaubamärk on spetsialiseerunud näriliste toidule, pakkudes kõrgekvaliteedilisi tooteid nii pesakonnana kui ka toiduna. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Emma
1 sõnumid
emma fr
Tere, merisigale, kes ei määrdu kiiresti oma puidulaastude allapanu ja peal oleva õlgedega, puuri (kasti) puhastan ja pesen korra nädalas. Kui kaua kestab 100L pakk ja mitu korda peaksin puuri nädalas vahetama või puhastama? Aitäh ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kanepialus on absorbeerivam kui saepuru allapanu, seega on selle kasutusaeg pikem. Siiski on teie looma heaolu tagamiseks vajalik iganädalane puhastamine. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Lucie
12 sõnumid
lucie fr
Tere, see allapanu tuleks panna kas prügikasti või kogu puuri. Suur tänu ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see allapanu on lisaks imavusele ka väga mugav, seetõttu võib seda kasutada kogu puuri ulatuses ilma probleemideta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Lucie
12 sõnumid
lucie fr
väikese küüliku pesakast nurgaga ref 55971, mitu korda saaksin oma küülikul pesakasti liiva vahetada 10l
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kui puhastate tualettnurka iga päev või ülepäeviti, kestab 10L kott umbes kuu aega. See on siiski vaid hinnang, sest see sõltub loomast ja tema tualettnurga kasutusest. Kanepialusel on suur imamisvõime, mis on märkimisväärselt parem kui näiteks saepuru. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
baissat
1 sõnumid
baissat fr
kui palju see tähendaks allapanu, kui tellin 100 l suuruse formaadi 1 meetri pikkuse, 50 cm laiuse ja 50 cm kõrguse puuri jaoks. aitäh. baissat
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see on teie looma järgi rohkem kui 60 pesakasti. Soovitame teie lemmikloomale paigutada nurga pesakasti, et vähendada peamise pesakasti vahetamist. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
andre
1 sõnumid
andre fr
tere, ma ei leia kampaaniat kanepi allapanu kohta, mis maksab 15,99 asemel 21 eurot
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,
Et 100-liitrise formaadi soodustust saada, tuleb ostukorvi kinnitamisel sisestada uudiskirjas edastatud sooduskood.
Lugupidamisega
Zoomalia meeskond
Maimouna
1 sõnumid
maimouna fr
Tere, kas 30L pakend sobib 85 cm pikkusele puurile?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, 30 L tundub sobivat. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
houria
3 sõnumid
houria fr
Kas kääbushamstritele sobib vene toit?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See allapanu sobib kõigile närilistele. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
...
1 sõnumid
... fr
Tere, sooviksin teada: 30-liitrise pakendiga, mitu korda ma saaksin vahetada allapanu puuris mõõtmetega 40x25?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, 30 l. tundub sobivat Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Lolita
2 sõnumid
lolita fr
Tere, 10-liitrine pakk vastab umbes mitmele kassiliivakastile? Ma ei suuda aru saada suurusest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kõik sõltub teie puuri suurusest. Soovitame alustada 10L pakiga, et näha, kas see allapanu sobib teie loomale (allergiad, tekstuurid jne). Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
Barbara
2 sõnumid
barbara fr
Tere, kas see allapanu sobib rottidele? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see allapanu sobib teie rottidele. Lugupidamisega, Virginie Zoomalia'st
olivier
1 sõnumid
olivier fr
Tere, kas see pesakond sobib tuhkrutele, ilma et nad saaksid vigastada... Kui ei, kas oskate soovitada tuhkrutele mõeldud pesakonda... Suur tänu, lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, seda pesakonda saate kasutada oma tuhkrule. Lugupidamisega, Virginie Zoomaliast
Marie
4 sõnumid
marie fr
Tere, kui palju kaalub 100l formaat? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kaalu ei ole pakendil märgitud, kuid see peaks olema ligikaudu 8 kilo. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
SANDRINE
2 sõnumid
sandrine fr
Tere, ma soovin seda allapanu tellida, kuna mul on erinevaid närilisi, kuid enne sooviksin teada, kas see sobib järgmistele närilistele: kääbusküülik, hiir, hamster ja merisiga. Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Nagu nimigi viitab, on see spetsiaalne näriliste allapanu. See sobib seega küülikutele, hiirtele, hamstritele jne... Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
Marie
4 sõnumid
marie fr
Tere, Toote nimetus on: kanepi ALUS ; Kas pesakond koosneb ainult kanepist või on seal ka teisi komponente? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See pesakast koosneb 100% kanepist Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
103713@rgpd.fr
2 sõnumid
Tere, kui mitu korda saan selle pakiga pesakonda vahetada? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Seda, kui palju kasutuskordi on võimalik ühe pakendi sisuga teha, on keeruline kvantifitseerida. Kõik sõltub ostetud pakendi suurusest ja sellest, kui palju pannakse liivakasti. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
Laura
1 sõnumid
laura fr
Tere, kui suur on 100-liitrine pakk? Tahaksin teada, kas see on väga mahukas. (Kuna elan korteris, on minu jaoks oluline teada, kas saan selle kuskile hoiustada või kas see võtab liiga palju ruumi) Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, 100L pakendi mõõtmed on 65 x 35 x paksus 20 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Compte supprimé
6 sõnumid
compte supprimé fr
TereLugesin sõnumitest, et pakk saabub mõnikord kahjustatuna, rebenenuna. Kuna ma pole veel tellimust esitanud, siis mõtlen, millised on minu võimalused, kui toode saabub liiga kahjustatuna? Kas saame konkreetse toote puhul taganemisõigust kasutada?Ette tänadesMimi
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, pakkide kättesaamisel tuleks neid kontrollida. Kui need on kahjustatud, on teil õigus keelduda neid vastu võtmast ja mitte allkirjastada saatelehte. Sel viisil toimetab transpordiettevõtja meile kahjustatud pakid ja me saadame teile uued. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Dorine
1 sõnumid
dorine fr
Tere, sooviksin teada, mitu kilo on 100 l kanepialust. Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kaal ei ole pakendil märgitud, kuid see peaks olema ligikaudu 8 kilo. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest