kanarilindude pesa
Tere.
Alustan kanaritega ja tahaksin teada, kas pesad peaksid aastaringselt alles jääma või mitte?
Minu väikesed emased (2) on pidevalt pesas!
Aitäh
Tere,
Kui need on kaks emast, siis ma ei arva, et nende pesaga jätmine oleks probleem. Mul ei ole kanaarilinde, aga kui nad tunnevad end seal hästi, siis võib-olla on parem pesa alles jätta, eks?
Nägemiseni
Tere,
Ma arvan, et oleks parem mitte jätta pesa püsivalt puuri. Emased, kui nad on pidevalt sees, võivad väsida "mõttelisest haudumisest" ja neil ei ole normaalset elu. Eemaldage pesa ja pange see tagasi kevadel. Aga kas teil on isaseid selles puuris koos oma emastega? Kui ei, siis pole pesaga midagi peale hakata.
Teie teenistuses. A+
Tere
mul on 2 emast ja 2 isast alates hiljuti.
Üks emane ei lahku pesast, ta just munes 2 muna, aga mulle öeldi, et see pole õige aeg pesitsemiseks.
Tänan vastuste eest.
Tere,
Kui puuris on isaslinnud ja üks emastest on munenud, on hea, et on pesa. Kuid kui panite isaslinnud hiljuti puuri, on oht, et munad on tühjad (viljastamata) ja poegi ei sünni. Teie puhul on palju parameetreid, mida ma ei tea.
On tõsi, et pesitsusperioodiks on hilja. Kuid juuli külmast või jahedast ilmast ja nüüd väga kuumast ilmast tingituna on linnud segaduses. Ise sain mandariinide pesakonna alles juunis ja pärast seda mitte midagi, kuigi tavaliselt saan kaks või kolm. Minu türkiisi papagoid ja Katrinipapagod ei ole pesitsenud.
Edu pesakonna saamisel. Andke foorumis teada.
okei, ma annan sulle teada. aitäh ja näeme varsti