kanarikute kirbud

8 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
SYLVIE
9 sõnumid
sylvie fr

Tere

Minu kanaarilinnud sügelevad pidevalt

Kas nad võivad saada kirpe?

Kui jah, siis kuidas neid ravida

Aitäh vastuse eest

Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere,

Jah, kanaarilinnud võivad parasiite saada, on soovitatav linde kord kuus ravida, samuti puuri ja pesade põhja.

Nägemiseni!

SYLVIE
9 sõnumid
sylvie fr

aitäh! Püüan leida, mida on vaja kõige sellega toimetulekuks!

kohtumiseni

Maryline
9 sõnumid
maryline fr

Tere, saate oma kanaarisi ravida parasiidivastase ainega (näiteks pipettides Frontline), muidugi peate oma kanaarid ükshaaval kinni püüdma, et neid ravida, tilk kuklale (nagu me teeme oma koertega) mul on koertena chihuahuad, leidsin, et see kasvatajalt saadud nõuanne on praktiline. Lisaks on mul puidust linnumaja, mis väidetavalt meelitab täisid. Praegu pole midagi kahetseda.

Nägemiseni

SYLVIE
9 sõnumid
sylvie fr

aitäh, Maryline, see on hea mõte, sest pulber pole just lihtne!

Kuid ma mõtlen, kust ma seda pipetiga leian?

Nägemiseni

Maryline
9 sõnumid
maryline fr

Sa võid leida internetist või loomapoodidest Frontline, Advantix või muud marki pipette. Võta need, mis on mõeldud väiksematele suurustele, sest need on odavamad. Karbis on sageli 4 vastavalt brändile. Ja vaid ühega saad juba mõningaid kanari linde probleemideta ravida.

Isiklikult on mul 2 chihuahua, seega võtan pipette, mis on mõeldud alla 4 kg kaaluvatele väikestele koertele.

Võta aega otsimiseks, sest hinnavahed ... see on hullumeelne!!!

Nägemiseni

SYLVIE
9 sõnumid
sylvie fr

aitäh !

SYLVIE
9 sõnumid
sylvie fr

radikaalseks pipetiga ja palju praktilisem! veelkord aitäh ja head nädalavahetust!

Hélène
1 sõnumid
hélène fr
Tere, ma panin pipetiga tilga nagu kaela juhistes oli öeldud, aga minu kanaarilind veritseb igalt poolt.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest