Kanarialinnud ja mandariinid

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Maryline
9 sõnumid
maryline fr

Tere,

Mul on praegu kanarid ja varsti ka kaks paari mandariine. Kuid asi on selles, et kuigi mul on puurid, leian ma, et voliir on palju ilusam ja pakub seepärast mu lindudele rohkem ruumi.

Tahaksin kuulda nende arvamust, kes kasvatavad koos kanareid ja eksootilisi linde, nende kogemusi ja nõuandeid, kõik on teretulnud.

Näiteks, meil on olemas seemned kanaride jaoks ... ja eksootiliste lindude jaoks on selge, et need pole sama kujuga? ma arvan, et nad sööksid üksteise kõrval, kuna nad on uudishimulikud ja ahned, aga noh...

Ja mis puudutab paljunemist? kas on vaja neid lahutada??

kõik see paneb mind mõtlema. Tänan teid ette vastuste eest.

kohtumiseni varsti

Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere Marylin,

Põhimõtteliselt, kui su lindla on piisavalt suur, võid neid segada väljaspool pesitsusperioodi. Ruum on väga oluline tegur, su lindla ei tohiks olla ülerahvastatud. Ja seemnete osas, jätka mõlema pakkumist.

Kohtumiseni!

Maryline
9 sõnumid
maryline fr

Tere Sandra,

Aitäh nõuande eest. Tegelikult on fotol näha just minu linnumaja, osa on puudu (üleval on see majakatus ning alt on tavalised jalad). Ma pole üldse pesasid pannud ja mandariinid, kes saabuvad, on sündinud juunis (isased) ja septembris (emased), nad on praegu võõrutamisel ja nad on sündinud sel aastal 2012, mainin igaks juhuks.

Ma kahtlen, et nad paljunevad enne 2013 !!!

Toidu osas on kõik korras, vaid seemned on erinevad, seega jah, ma jätkan mõlema andmist, kuigi nad söövad tõenäoliselt teiste seemneid!!! lol

Oluline on, et nad oleksid kõik väga terved ja õnnelikud.

Kohtumiseni

marie josyane
1 sõnumid
marie josyane fr

Mul on on mandariinipartide paar ja kanarilindude paar ning kõik saavad omavahel väga hästi läbi. Ma sain just kolm mandariinipoega, kuid mul on Visioni puur ja pojad pääsevad läbi varbade välja. Olen ühe kaotanud. Millist piisavalt suurt puuri peaksin võtma, et kõik see väike seltskond tunneks end mugavalt?

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest