kanarialinnu poja toit
Tere, ma leidsin pesast üllatusega kanaaripoja. Kas keegi saaks mulle toitumise osas nõu anda, kuna mul on tunne, et ema ei hoolitse selle eest. Mida ma saaksin teha? Mandariinide poegadele, mis mul olid, valmistasin küpsiseid + piima + mune. Kas ma saan neile seda anda?
Tere
Mul on ka nädala aega olnud noor kanaarilind ja nagu sinagi, arvasin, et ema ei toida teda, kuid tegelikult teeb ta seda väga diskreetselt.
Sa pead talle jätma munadega kollast kasvatamispastat.
Head päeva!
tere
minu emaslind kanaarilind munes kaks kuud tagasi mune, üks oli viljastatud, kuid linnupoeg, kui ta oli 10 päeva vana, ei hoolinud ema temast enam? üritasin teda süstlaga toita, aga ei õnnestunud
nüüd ta haub taas, tal on 4 muna
kui juhuks, et ta neist ei hooli, mida ma saan teha?
kas on vaja spetsiaalset süstalt või lampi, et nad külma ei läheks... ?
ja kas ma pean isaslinnu eraldama?
aitäh
tere
praegu hoolitseb ta nende eest, 2 kanaarilinnupoega on sündinud
loodan, et ta jätkab nende eest hoolitsemist
kuid ma tahaksin neid rõngastada, aga kardan beebisid katsuda ja et ta ei hoolitseks nende eest enam. Öeldakse, et neid ei tohi puudutada, sest meie lõhn jääb külge
aga emane on kollane ja isane punane, mis värvi tulevad pojad?
igatahes tänud su sõnumi eest
Ha ! Tore, kui ema nende eest hoolitseb! Loodetavasti kestab see nii!
Muidu, ma arvan, et neid tuleks rõngastada 10. päeval.
Mis puudutab väikseid, siis nad võivad-olla oranžid! ;)))
jah, nagu sa ütled, loodetavasti kestab see seni, kuni ta neid toidab
kavatsen nad korralikult rõngastada, aga kardan, et kui ma neid puudutan, ei hoolitse ta nende eest enam
kui nad on oranžid, on see väga ilus, kuid ma oleks arvanud, et neil oleks kirjud värvid
tänan sinu sõnumi eest
Tere, mul on kirju kollane kanaarilind ja pruun pronksvärvi emane. Millise värvusega tulevad pojad ja mida anda emale, et ta neid toidaks? Tänud ette.
Tere Dii_D,
võite anda pateed kanaarilindudele. Internetist leiate erinevaid kasvatuspateesid ja tugevdavat pateed kanaarilindudele :)