kanarialinnu poja toit

9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
myriam
2 sõnumid
myriam fr

Tere, ma leidsin pesast üllatusega kanaaripoja. Kas keegi saaks mulle toitumise osas nõu anda, kuna mul on tunne, et ema ei hoolitse selle eest. Mida ma saaksin teha? Mandariinide poegadele, mis mul olid, valmistasin küpsiseid + piima + mune. Kas ma saan neile seda anda?

SYLVIE
9 sõnumid
sylvie fr

Tere

Mul on ka nädala aega olnud noor kanaarilind ja nagu sinagi, arvasin, et ema ei toida teda, kuid tegelikult teeb ta seda väga diskreetselt.

Sa pead talle jätma munadega kollast kasvatamispastat.

Head päeva!

myriam
2 sõnumid
myriam fr
[vasak]aitäh ja sellest ajast alates on mul olnud neid 5 ja neil kõigil läheb väga hästi[/vasak]
barbara
7 sõnumid
barbara fr

tere

minu emaslind kanaarilind munes kaks kuud tagasi mune, üks oli viljastatud, kuid linnupoeg, kui ta oli 10 päeva vana, ei hoolinud ema temast enam? üritasin teda süstlaga toita, aga ei õnnestunud

nüüd ta haub taas, tal on 4 muna

kui juhuks, et ta neist ei hooli, mida ma saan teha?

kas on vaja spetsiaalset süstalt või lampi, et nad külma ei läheks... ?

ja kas ma pean isaslinnu eraldama?

aitäh

Sabrina
58 sõnumid
sabrina fr
[vasakul]Tere, Barbara,[/vasakul][vasakul] [/vasakul][vasakul]Ma arvan, et peaks paigaldama puuri veel ühe pesa, kuhu saaksid linnupojad minna ja end üksteise vastu soojendada. Toidu osas tuleks kindlasti jätkata süstlast toitmist, sest tema ema ei tundu olevat otsustanud seda teha![/vasakul][vasakul]Jõudu![vasakul]
barbara
7 sõnumid
barbara fr

tere

praegu hoolitseb ta nende eest, 2 kanaarilinnupoega on sündinud

loodan, et ta jätkab nende eest hoolitsemist

kuid ma tahaksin neid rõngastada, aga kardan beebisid katsuda ja et ta ei hoolitseks nende eest enam. Öeldakse, et neid ei tohi puudutada, sest meie lõhn jääb külge

aga emane on kollane ja isane punane, mis värvi tulevad pojad?

igatahes tänud su sõnumi eest

Sabrina
58 sõnumid
sabrina fr

Ha ! Tore, kui ema nende eest hoolitseb! Loodetavasti kestab see nii!

Muidu, ma arvan, et neid tuleks rõngastada 10. päeval.

Mis puudutab väikseid, siis nad võivad-olla oranžid! ;)))

barbara
7 sõnumid
barbara fr

jah, nagu sa ütled, loodetavasti kestab see seni, kuni ta neid toidab

kavatsen nad korralikult rõngastada, aga kardan, et kui ma neid puudutan, ei hoolitse ta nende eest enam

kui nad on oranžid, on see väga ilus, kuid ma oleks arvanud, et neil oleks kirjud värvid

tänan sinu sõnumi eest

Didi
1 sõnumid
didi fr

Tere, mul on kirju kollane kanaarilind ja pruun pronksvärvi emane. Millise värvusega tulevad pojad ja mida anda emale, et ta neid toidaks? Tänud ette.

hamid
13 sõnumid
hamid fr

Tere Dii_D,

võite anda pateed kanaarilindudele. Internetist leiate erinevaid kasvatuspateesid ja tugevdavat pateed kanaarilindudele :)

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest