käitumisprobleem
2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
3 sõnumid
geneviève
Tere, ma võtsin 19.04.19 varjupaigast ühe kolmevärvilise kassi, ta on 5/6-aastane, seal oli kirjas "tore", aga et tal on väga raske teiste kassidega leppida, just sellepärast võtsingi ta (ma eelistan triibulisi) igatahes! Ma ei saa aru, mis toimub tema väikeses peas: ta magab kogu päeva, samuti öösel, pole tegelikult mängimisest huvitatud, pole hell (välja arvatud 2 korda, kui ta ronis mu sülle ja veetis öö minu kõrval), see on kahjuks lõppenud. Ta ei vaata mulle peaaegu üldse otsa, välja arvatud siis, kui tal on nälg (ta oli alguses kartlik, aga nüüd on parem). Ma unustasin öelda, et üks naine adopteeris ja hoidis teda 1,5 aastat ning viis ta tagasi varjupaika, ma ei tea, miks? ma ei tea, kuidas teda koheldi? ta veetis 2 aastat selles varjupaigas. Ma pole kunagi loomi pidanud (kõik, kelle olen varjupaigast võtnud, on olnud armsad, hellad, mänguhimulised ja väga lähedased minuga) kuni minu väikse vanilleni, kes visati tänavale, vanem kui tema, aga armas ja alati minu kõrval, tõeline armastus… pealegi oli mu vanill ka väga jutukas) Kahjuks pole teda enam!! Mis teeb mind tõeliselt kurvaks, mul pole absoluutselt tunnet, et mul on armas lemmiklooma keda hellitada! Kas teil on kass, kes on natuke nagu tema? Kas saate aidata teda mõista? Ma olen kurb. Aitäh väga. Head õhtut
5 sõnumid
luc
Tere, Geneviève,
Ma saan sinust täiesti aru, mul endal on ka kass, kes pole üldse kaisukass, ja tegelikult olen sellega leppinud, see on lihtsalt nii. Iga inimene on erinev ja iga kass samuti. On võimalik, et ta on kogenud midagi, mis on ta selliseks muutnud. Aja jooksul võid tema käest saada kallistusi ja kiindumust, kuid garantiid pole. Kassid on sõltumatud ja tundlikud olendid, kuid nad võivad olla ka meie väikesüdamete suhtes karmid.
Minu ainus soovitus sulle on kannatlikkus ning aeg on ja jääb su parimaks liitlaseks. Igal juhul väldi tema maha jätmist põhjendusel, et ta ei ole sinuga lähedane.
3 sõnumid
geneviève
Tere Luc, Tänan teid vastuse eest, mu pojal on väga iseseisev kolmevärviline kass... mul oli eile õhtul meeldiv üllatus oma kassiga, see oli kallistamine ja ta magas praktiliselt mu käte vahel, hommikul sama, ta mängis minuga, peites end teki alla, tegi pingutust, et minna rõdule, ja ma nurrusin!! olime mõlemad õnnelikud... Vaesel väiksel pole elus vedanud, nagu paljudel teistel, kahjuks! Ärge muretsege, olen alati võtnud "koeri ja kasse", valimata, ja kes olid pigem halvasti koheldud; võin öelda, et nad kõik on olnud armsad ja täis armastust. Pole ohtu, et ma oma väikest armsakest maha jätan, kui mõni loom minu juurde tuleb, siis ta enam ei lahku! Mulle meeldib väga teie mõtlemisviis, see on "armasta midagi ootamata vastu"! olete hea inimene! Häid lihavõtteid ja palju edu edaspidiseks.