Küsimused, tootearutelud Kasside tualett majad bicolore Zolux Cathy - Erinevad värvid
11 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
grégoire
Tere, võtan peagi vastu Maine Cooni, kas arvate, et liivakasti suurus on piisav? Aitäh
1 sõnumid
clothilde
Tere, Maine Cooni puhul võib see liiga väike olla. Eelistage suuremaid kaste, et tal oleks ruumi ümber pöörata
1 sõnumid
yves
Maine Cooni jaoks on vaja piisavalt suurt.
2 sõnumid
françoise
Tegelikult ostsin selle liivakasti, et panna sinna mulda ja liiva oma küülikutele, kes armastavad seal käia ja mängida. Minu kahe tavalise suurusega kassi jaoks ning mugavuse suurendamiseks ostsin kolm liivakasti (2 kassi: 3 liivakasti, seega 1 kass: 2 liivakasti, seda soovitas minu veterinaar) ning valisin Maine Cooni kassidele sobiva XXL suuruse, sest neil on rohkem ruumi ja mugavust (65x45x50cm) ning ma arvan, et see on vähemalt vajalik. Liivakast on suletud, mis piirab lõhnu, läbipaistva löögiga ukse ja katusefiltriga. Suurepärane! Zoomalia müüb oma kodulehel XXL liivakaste. Soovitan
1 sõnumid
marc
Tere, mul on ragdoll ja sellest piisab, teades, et see on sama suur kui Maine coon. Kuid ma tean Maine coon'e, kes ei ole nii suured kui oodatud, võib-olla steriliseeriti liiga vara? Sama kehtib ka teiste tõugude kohta. Võib-olla oodake paar kuud, et näha tema suurust, või olge ettevaatlik ja võtke suurem liivakast.
1 sõnumid
doriane
Tere õhtust, ostsin selle tualetimaja 3-kuusele pärsia kassipojale. Arvestades tema vanemate suurust, peaks see sobima ka täiskasvanud pärsia kassile. Kuid Maine Cooni puhul soovitaksin eelistada võib-olla suurust suuremaks. Head õhtut ja tervitused teie tulevasele Maine Coonile ;)
1 sõnumid
anne
Tere, kas kassipoeg pääseb liivakastile hõlpsasti ligi? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahekuuse kassipoja jaoks võib see olla veidi kõrge, Comfort või Clever mudelitel on madalam sissepääs. https://www.zoomalia.com/animalerie/maison-de-toilette-cathy-clever-pour-chat-p-33580.html https://www.zoomalia.com/animalerie/maison-de-toilette-cathy-comfort-xl-grande-taille-p-29653.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
chloé
Tere, kas prügi-labidas on kaasas?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Selle tualetimajaga ei ole kaasas pesakonnalusikat. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
8 sõnumid
linda
Tere, kui kõrge on palun prügikast? Lugupidamisega Linda
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, mõõtmed on: S 56 x L 38 x K 40 cm Lugupidamisega, Zoomalia meeskond