kahe kassi vaheline käitumisprobleem

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Viviane
3 sõnumid
viviane fr
Tere, mul on kaks kassi: Ottawa, steriliseeritud emane Maine Coon, ja Sakouli, kastreeritud isane Euroopa lühikarvaline. Ma võtsin nad oma perre, kui nad olid veidi üle 3 kuu vanad ja kuna nad sündisid samal nädalal, tulid nad minu juurde koos. Kaks aastat said nad omavahel hästi läbi, probleeme polnud. Ottawale meeldib eelistada esimese korruse alasid ning Sakouli meeldib ülakorrusel vooditel lösutada. Kuid viimasel ajal on Ottawa käitumine muutunud: ta sisiseb Sakouli peale sageli: kohe kui aia juurest sisse tuleb, kui teda trepist üles minnes näeb ja isegi mõnikord, kui ta koridoris temast möödub. Väga sageli, vaid mõni minut pärast sisistamist, läheb ta Sakoulit nuusutama ja lakkuma. Nad söövad samast väga suurest kausist ja sellega probleemi pole: nad söövad koos, ilma et Ottawa sisistaks, ta lakub teda isegi. Ma tean, et Ottawal on domineeriv iseloom, kuid mulle tundub tema käitumise muutus päris kummaline. Ainus asi, mis on muutunud, on see, et karantiini ajal elas mu naise vend meie juures, kuid ta lahkus pärast karantiini lõppu. Lisateave: Sakouli ei paista eriti häiritud olevat. Ta hoidub eemale, kui Ottawa sisistab, kuid laseb end lakkuda ja lakub Ottawatki. Ta ei ole muutunud depressiivseks ja sööb hästi. Kui teil on ideid, mis võiks seletada Ottawa käitumise muutust, aitate te mul.
nathalie
1 sõnumid
nathalie fr
ma ei ole spetsialist, kuid siin on minu kogemus. Ärge muretsege oma kasside pärast. Ottawa peab midagi erinevat tundma. Äkki on Sakoulil ussid? (minu kiisud reageerivad sellele väga kiiresti, kui üks neist on nakatunud). Või siis jälgige, kui ta käitub agressiivselt, kas Sakouli ei üllata teda (kitsam vaateväli või kehvem nägemine kaugelt). Andke neile mõlemale minu poolt musi :)
Viviane
3 sõnumid
viviane fr
Tere, tundub, et olukord rahuneb. Sakoulile ja Ottawale tehakse regulaarselt ussikuuri, kuid teeme täiendava kontrolli. Viime Ottava teisipäeval loomaarsti juurde (varem ei olnud aega saada), sest tal langevad silmade ümbert karvad välja, ilma et need sügeleks. Näeme siis, kas tal on midagi, mis teda häirib ja mis võiks tema uue käitumise põhjendada. Arutame seda teisipäeval loomaarstiga. Igatahes aitäh vastuse eest. Ja kallid saavad tehtud...
lilou
12 sõnumid
lilou fr
Tere, mulle räägiti pääste lemmikloomast või spetsiaalsest pistikust selle jaoks… :)

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest