Küsimused, tootearutelud Varjualune kaldteega ja avaneva katusega - 42 kuni 60 cm - Zolia Canel saadaval mitmes suuruses küülikutele, närilistele, kanadele

40 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Camille
1 sõnumid
camille fr
Tere, kas saaksite mulle öelda ukse laiuse, kaalun selle L-suuruses puuri kasutamist maismaakilpkonna jaoks. AITÄH
catherine
1 sõnumid
catherine fr
Tere, see on 20 cm pikkune.
Mickaël
2 sõnumid
mickaël fr
Tere, millist suurust kanale valida, kas suurus S on piisav? Tänan teid vastuse eest.
Elodie
1 sõnumid
elodie fr
Tere, kas teate, kas suuruses L Canel'i varjualune on varsti saadaval?
Elise
1 sõnumid
elise fr
Tere, kääbusküülikule piisab täiesti suurusest S?
karine
1 sõnumid
karine fr
Mina isiklikult arvan, et mu küüliku jaoks on see väga hea
DOMINIQUE
1 sõnumid
dominique fr
Tere, me kasutame seda hulkuvate kasside jaoks. Nii et kääbusküüliku suurusega pole probleemi.
Catherine
1 sõnumid
catherine fr
Tere, mul on see varjualune olnud aasta aega ja see S-mudel sobib ideaalselt minu kääbusküülikule. Ärge unustage panna sisse põhku ja kaitsta varjualuse jalgu niiskuse eest, et see kauem vastu peaks. Ideaalne minu ja minu küüliku jaoks.
Sébastien
1 sõnumid
sébastien fr
Jah, see on täiesti piisav.
sarah
1 sõnumid
sarah fr
tere, mul on kass, kes kaalub 7,5 kg, ta mahub sinna probleemideta
Carole
2 sõnumid
carole fr
Tere, jah, suurus sobib kääbusküülikule. Minu küülik kaalub 2 kg ja tunneb end seal väga mugavalt. Siiski, ma ei pane teda sinna kunagi kinni, kasutan seda ainult päevase varjualusena.
CHRISTINE
5 sõnumid
christine fr
Jah, see suurus sobib kääbusküülikule, kui ta ei jää sinna lukustatuks ja tal on ka aed. Mõned küülikud kasutavad seda isegi tualetina, nagu oli minu puhul: ühel pool oli küülikule mõeldud kast ja teisel pool selline varjualune, mida küülik kasutas välistualetina. Muidu kasutatakse seda tüüpi maja tavaliselt ka vabalt liikuvatele kassidele.
Nathalie
4 sõnumid
nathalie fr
Tere, jah, muidugi. See majake sobib talle väga hästi. Kasutan seda kanakuudina :) 1 kana mahub sisse, 2 on kitsas
3407632@RGPD.fr
1 sõnumid
Tere, 1 kääbusjänese jaoks, isegi 1 jänes, on see tipptasemel. Tervitused
CHRISTINE
5 sõnumid
christine fr
Tere, jah, muidugi, ärge unustage, et see on lihtsalt varjualune, selle kõrval peaks olema vähemalt park või aia juurdepääs
Nancy
1 sõnumid
nancy fr
Suurepärane ost!
Sophie
2 sõnumid
sophie fr
Tere, kas selle sulundplank on ilmastikukindla lasuuriga töödeldud, vihma ja muude ilmastikuolude kaitseks? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kõik puidust varjualused on ilmastikumõjude eest töödeldud. Neid tuleb regulaarselt hooldada ja igal aastal lakkidega üle värvida. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Catherine
1 sõnumid
catherine fr
Tere, kas teate, kas teil on plaanis lähiajal väikseimat suurust küülikupuur uuesti laostada? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see toode on taaslaosimisel ja on jälle saadaval märtsi keskpaigaks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
STEPHANIE
1 sõnumid
stephanie fr
Tere, sooviksin teada varjualuse mudeli 69975 suures mudelis olevat eesmist ava mõõtmeid. Tänan vastuse eest.
fanny
2 sõnumid
fanny fr
Tere, kas Zolia maja Canel varjualune võib olla kilpkonna talveunemajaks?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Jah, seda on täiesti võimalik kasutada oma kilpkonna uinumiseks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Stephane
1 sõnumid
stephane fr
Tere, Kas väike mudel sobib väiksele koerale (Jack Russell)? Või peaks pigem valima suure mudeli? Palun öelge mulle ka kahe mudeli luugi suurused. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see varjualune on mõeldud küülikutele ja ei sobi koertele, kuna see on liiga väike. Soovitame Cléo suuruses S, mis on üks väiksemaid mudeleid olemasolevatest ja sobiks teie väikesele koerale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
clement
1 sõnumid
clement fr
Tere, millised on suure mudeli sisemõõtmed? aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, suuruse L sisemõõtmed on 55x45cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
emilie
3 sõnumid
emilie fr
Tere, kas see varjualune sobib kahele kääbus-jänesele?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Caneli varjualune sobib teie kahele küülikule. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
LAURENCE
1 sõnumid
laurence fr
Tere, Kas see varjualune tarnitakse kokkupaneku komplektina või on see juba kokku pandud? Parimate soovidega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See varjualune on tarnitud komplektina, seega on vaja see kokku panna. Kruvid ja kokku panemise juhend on komplektis kaasas. See on väga lihtne ja kiire kokku panna. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Christel
3 sõnumid
christel fr
Tere õhtust, millised on luugi mõõtmed? Mis on katusekate? Kas see on veekindel? Aitäh, lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, sissepääs on mõõtmetega 17 x 24 cm. Katus on valmistatud rohelisest bituumenist, mis on veekindel materjal. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Nathalie
1 sõnumid
nathalie fr
Tere, kas suur mudel sobib kahe pardi majutamiseks?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kahjuks ei ole see toode partidele sobiv. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Pillard
1 sõnumid
pillard fr
Tere, sooviksin teada avause mõõtmeid esiküljel. Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, avause mõõtmed on umbes: 25 cm x 45 cm Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
aurélie
1 sõnumid
aurélie fr
Tere, Miks kuvatakse suurena hind 29,95 eurot ja natuke madalamal 32,95 eurot? Mis on selle varjualuse tegelik hind? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Nagu punase all mainitud, on tegemist partiihinnaga, seega -6€ teie tellimuselt, kui ostate kaks varjualust. Üksik varjualune maksab tegelikult 32.95€. Parimate soovidega, Zoomalia meeskond
Fabienne
1 sõnumid
fabienne fr
Tere, kas te saaksite mulle öelda, kas varjualune on piisavalt turvaline ja ventileeritud, et sinna ööseks kaks kääbus-jänest panna. Juhul kui mõni kiskja peaks sattuma suurde võreaiaga piiratud aedikusse. Varjualune asub 12 m2 aias, nii et päeval on see avatud, et jänesed saaksid ringi joosta. Ette tänades.
bernardini
1 sõnumid
bernardini fr
Tere Kas te saaksite öelda, kas aedik on piisavalt õhutatud, et öösel kahte kääbuskääbiküülikut sinna sulgeda?

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest