Küsimused, tootearutelud

9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Florence
2 sõnumid
florence fr
Tere, kas te saaksite kirjeldada, kuidas olete oma väikehoovi ja aedikute varustanud (pesakastide, heina, vee paigutus jne); aitäh ja head päeva
Eric
2 sõnumid
eric fr
Tere, Ühel pool olen paigaldanud tema allapanu ja teisel pool on tema heinarohk, joogipudel, mineraalikivi ja söömisnõu. Väljaspool oleme lisanud puumajakese, mille peal talle meeldib lamada või mille sees end peita.
Florence
2 sõnumid
florence fr
Tere, kas maja põrandale tuleb panna allapanu või põhku või miskit muud? Kui ma lisan allapanuhoidiku majakesse, kas mul on sellele lihtne juurde pääseda või oleks parem paigaldada see aeda? Aitäh
Eric
2 sõnumid
eric fr
Tere Mis puutub minusse, siis paigaldasin maja sisse liivakasti ja pääsen sellele kergesti ligi, sest katus on ühelt poolt eemaldatav, kuid maja põrandat on lihtne pesta, kuna see on libistatav. Head õhtut
Fanny
2 sõnumid
fanny fr
Tere, kas terrassi saab eemaldada, et aedikus rohkem ruumi oleks?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, terrass ei ole eemaldatav. Soovi korral võite selle paigaldamisel ära jätta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
gwenaelle
1 sõnumid
gwenaelle fr
Tere, kas talvel on vaja erilist hooldust teha?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, et hoida oma küülikupuuri võimalikult kaua, on tungivalt soovitatav puit lihvida ja igal aastal uus kiht lakki peale kanda. Veenduge, et valite lakki, mis ei ole loomadele mürgine. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
carole
1 sõnumid
carole fr
Tere, Kas saadate selle küülikupuu ka Korsikale? Head päeva.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Tarnime toimetame Korsikale. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest