Küsimused, tootearutelud
9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
florence
Tere, kas te saaksite kirjeldada, kuidas olete oma väikehoovi ja aedikute varustanud (pesakastide, heina, vee paigutus jne); aitäh ja head päeva
2 sõnumid
eric
Tere, Ühel pool olen paigaldanud tema allapanu ja teisel pool on tema heinarohk, joogipudel, mineraalikivi ja söömisnõu. Väljaspool oleme lisanud puumajakese, mille peal talle meeldib lamada või mille sees end peita.
2 sõnumid
florence
Tere, kas maja põrandale tuleb panna allapanu või põhku või miskit muud? Kui ma lisan allapanuhoidiku majakesse, kas mul on sellele lihtne juurde pääseda või oleks parem paigaldada see aeda? Aitäh
2 sõnumid
eric
Tere Mis puutub minusse, siis paigaldasin maja sisse liivakasti ja pääsen sellele kergesti ligi, sest katus on ühelt poolt eemaldatav, kuid maja põrandat on lihtne pesta, kuna see on libistatav. Head õhtut
2 sõnumid
fanny
Tere, kas terrassi saab eemaldada, et aedikus rohkem ruumi oleks?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, terrass ei ole eemaldatav. Soovi korral võite selle paigaldamisel ära jätta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
gwenaelle
Tere, kas talvel on vaja erilist hooldust teha?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, et hoida oma küülikupuuri võimalikult kaua, on tungivalt soovitatav puit lihvida ja igal aastal uus kiht lakki peale kanda. Veenduge, et valite lakki, mis ei ole loomadele mürgine. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
carole
Tere, Kas saadate selle küülikupuu ka Korsikale? Head päeva.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Tarnime toimetame Korsikale. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast