Küsimused, tootearutelud IAKO Jahvatatud Jahuussid Looduslikud lindudele ja närilistele - 400g või 5kg
91% kliendid
soovitan seda toodet
16 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
bruno
Tere, enne tellimuse esitamist sooviksin teada nende jahuusside päritolu. Ette tänades, lugupidamisega
44 sõnumid
sophie
TereNeed jahuussid tulevad HiinastParimate soovidegaSophie Zoomaliast
2 sõnumid
peggy
Tere, kas te saaksite mulle öelda, kas kõlblikkusaeg on kaugel. Aitäh
2 sõnumid
christine
Ma ei vaadanud isegi aegumiskuupäeva, pean ütlema! Kuid isegi suurte kogustega tühjeneb pakk kiiresti, sest kanad armastavad seda. Need on dehüdreeritud toidud, seega põhimõtteliselt aegumiskuupäev ei tohiks probleem olla.
1 sõnumid
jimmy
ma pole vaadanud, aga see ei jõua aeguda.
2 sõnumid
peggy
Aitäh vastuste eest
4 sõnumid
virginie
Kuupäev ulatub kaugele, kuni 31.05.2023 ämbrini, mille ma just sain
1 sõnumid
andrée
Tere! Täna saadud 400g jahuusside karp kehtib kuni 31.05.2023.
1 sõnumid
therese
Tere õhtust - Pole vaja muretseda munade tarbimise pärast... Annan oma kanadele iga päev kuivatatud usse - nad armastavad neid - juba mitu aastat ja mul on head ja suured munad - ....pealegi aitab see minu kanade tervisele
2 sõnumid
sonia
pakendil on märgitud, et seda ei tohi anda inimestele tarbimiseks mõeldud kodulindudele .... see tundub olevat vastuoluline teie tootekirjeldusega!
1 sõnumid
claire
[IMPORTANT] Tere, ma sain just ka selle toote kätte ja mul on sama küsimus. Kas me võime tarbida oma mune, kui anname need ussid oma kanadele? TÄNAN TEID KIIRE VASTUSE EEST ZOOMALIA
1 sõnumid
linda
Tere! Ostsin need ussid suurtes kogustes, mu kuus kana on neist hullunud!!!!! Tarbin nende mune muretult, on tõsi, et märge tekitab küsimusi, kuid olen sama tüüpi märkust lugenud peaaegu igalt müügiks pandud ussipakilt, olgu need siis suurtes spetsialiseeritud kauplustes või internetis! "Kaubanduslik" argument, et müüa midagi palju kallimat????Lugupidamisega
2 sõnumid
guillaume
Minu arvates, kuna jahuussid on nii-öelda "söödavad", neid valmistatakse toiduks mitmetes riikides, siis ma ei näe probleemi. Kanad jumaldavad neid, need on väga toitvad ja me tarbime mune muretult...
1 sõnumid
ileana
Tere, ostsin spetsiaalseid jahuusse kanadele Truffaut'st ja need on samad nagu Zoomalia's müüdavad, mis on mõeldud lindudele ja kanadele ning nagu Guillaume ütles, on need ilmselt söödavad isegi inimesele. Mina isiklikult ei julgeks sellist asja naljana süüa, aga mu kanadele need väga meeldivad.
1 sõnumid
joel
Olen andnud oma kanadele neid usse üle aasta, nad jumaldavad neid iga päev süüa. Ja mina söön mune.
1 sõnumid
guillaume
Ajakirja "Poules et jardin" viimases numbris on selle kohta artikkel: Hiinas toodetud ussid on Inra andmetel katastroofiliste analüüsidega: need on väga rikastatud raskmetallidega, mis jõuavad hiljem munadesse. See on tingitud tootmistingimustest, mis on kahetsusväärselt seotud jäätmete või loomakorjustega. Tuleb osta Prantsusmaal toodetud, sest see on meil reguleeritud. Viskasin minema need, mis olid valmistatud Hiina Rahvavabariigis.
1 sõnumid
christian
Tere, meie kanadele meeldivad need ussid, mis on "valmistatud" ja töödeldud Prantsusmaal ning ostetud Zoomalia veebisaidilt. Me sööme mune ja need on suurepärased. Need kodulinnud ei ole mõeldud söögiks. Kuid on normaalne hoolitseda selle eest, et nad oleksid terved.