Isis, Horus, Veenus, Lumemees ja Obsession osalevad fdj konkursil, et pääseda kraabitavate piletite peale
Tere Nadège,
On suurepärane, et teie kassid valiti sellesse reklaami. Loodan, et saame samuti sellest osa, kui teie kassid valitakse. Hoian neile pöialt.
Parimate soovidega.
Isis, Horus, Venus, Snowflake ja Obsession on osa Prantsusmaa Loto mängude karvase sügamise castingus. Hääletamine algab täna, 18. juunil kell 9 ja kestab 15 päeva (kuigi see on edasi lükatud homseni, sest saidil on probleem). Siin on sait: casting-fdj.fr. Nende leidmiseks sorteerige valides kassid ja linn: Dourdan. Tänud ette kõigile, kes hääletavad minu armsate kasside poolt. Ärge kartke hääletada kõigi 5 ja nii mitu korda kui võimalik, iga päev, kui see pole liiga palju küsitud. Tänud kõigile
minu armsate kasside tundmaõppimiseks külastage minu blogi: isis.blog4ever.com
Aitäh Odile
Kui soovite lisaks sõrmede ristamisele hääletada, on siin sait: casting-fdj.fr. Nende leidmiseks valige otsinguvõimalustest kassid ja linnaks Dourdan.
hääletus lükatakse septembrikuusse, kuna hääletamise veebisaidiga on probleeme, kahju, sest minu sõbrakesed olid hästi esindatud
Kahju, et ma polnud varem tagasi.
PALJU ÕNNE !!!!! Minu väikeste nunnude castingutulemused 8797 kassi hulgas on Flocon de Neige 2. kohal 5837 häälega, Vénus 29. kohal 1647 häälega, Isis 30. kohal 1535 häälega, Obsession 31. kohal 1516 häälega, Horus 32. kohal 1506 häälega.
Kahjuks valis žürii 20 parima seast need, kes ilmuvad aprillis graafikutesse.
Kuna nendest, mis olid juba müügil, oli seal Maine Coon, siis nad ei valinud minu Flocon'i, sniffNad valisid 5 kassi, mis olid juba müügis olnud graafikutest täiesti erinevad. Järgmisel castingul teeme uuesti proovi, sest seal ei ole Maine Cooni ja minu suur beebi (7 k 800) omab häid võimalusiRõõmsaid jõule kõigile