Küsimused, tootearutelud Isepuhastuv kassitualett Omega Pow
23 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
marie
Tere, kas prügikast hoiab hästi lõhnu kinni? Kui tihti on vaja seda tühjendada? Aitäh
1 sõnumid
amelie
Kas on võimalik osta kassa tarvikuid? Sest ma ostsin selle mitu aastat tagasi ja mul pole sisemist võrku ning mulle pole kunagi vastatud selle asendamise kohta :( palun aidake mind, aitäh
1 sõnumid
sebastien
Tere, Kas selle toote külge on võimalik kohandada pöördukse? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Selle tualeti jaoks ei ole saadaval kiikust ust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
mathias
Tere, mis värvi toode on? Kas pruun või roheline? Kas väiksem mudel sobib ühele kassile?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Toode on hall taupe. Väike mudel sobib väikestele kuni keskmise suurusega kassidele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
nicolas
Mul on Maine coon, kas te arvate, et tal on suures mudelis ruumi, et ta saaks end mugavalt tunda ja oma vajadusi rahuldada?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see tualetimaja võib sobida ainult Maine coonile, kuna osa pinnast on ette nähtud puhastamiseks ja on ligipääsmatu. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
brigitte
Tere, kas seda mudelit on võimalik kasutada ilma ülemist osa eemaldamata ja lisada see ainult puhastamise ajal? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, esmalt on see võimalik. Kui aga teie kass eelistab päris liivakasti, soovitame järgmist kasti: https://www.zoomalia.com/animalerie/bac-a-litiere-pour-chat-berto-p-9380.html Puhastamine on lihtne ja väldib otsest kokkupuudet määrdunud liivaga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
marie
Tere, ma kasutan Cat's Best Nature Gold liivapakku, mis on taimne ja kokkukleepuv. Kas ma saan seda toodet kasutada? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Klompiiv allapanu sobib ideaalselt sellel kassiliivakastil kasutamiseks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
stephane
Tere, mul on suur kass, kes kaalub 7,5 kg. Kas see on saadaval XL-suuruses? Kui ei, siis mis on ava mõõtmed? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, peate oma kassi jaoks võtma viitenumbri 41898. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
aymeric
4 kassi puhul, kas oleks parem osta 4 või kaks "Isepuhastuv liivakast - Tualetimaja - Suur mudel"?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, vähemalt kaks liivakasti. See sõltub sellest, kui tihti te liivakasti hooldate ja kui "nõudlikud" teie kassid on. Kolm võiks olla hea kompromiss. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
julie
Tere, kas saaksite mulle öelda väikese mudeli välismõõtmed? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, väikese mudeli mõõtmed on: laius 48 cm, kõrgus 42 cm, sügavus 44 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
melodie
Tere, kas ma saan seda liivakasti kasutada koos Cats Besti liivaga?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Teil on vaja kasutada klombistuvat liiva. Soovitame vaadata meie tootelehel olevat videot, et saada kasutusjuhiseid. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
sophie
Tere, autonoomse isepuhastuva liivakasti jaoks on soovitatav kasutada peent paakuvate omadustega liiva, mis on tavaliselt savi baasil. Silikageeliga liiv ei pruugi nende süsteemidega hästi töötada, kuna see ei paaku sama moodi. Soovitatav on lugeda ka tootja juhiseid, et leida sobiv liiv. Täname!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame kasutada kaubamärgi Perlinette või Nullodor silica geelil põhinevaid pesakaste. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
1 sõnumid
jerome
Tere, sooviksin teada, millised on erinevate mudelite (suur ja väike) mõõtmed selle artikli kohta. Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Väikese mudeli mõõtmed on 48x42x44 cm (laius x kõrgus x sügavus) Suure mudeli mõõtmed on 55x50x50 (laius x kõrgus x sügavus) Lugupidamisega Madeline Zoomaliast