Küsimused, tootearutelud Isepuhastuv kassitualett Omega Pow

100% kliendid

soovitan seda toodet

23 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Marie
1 sõnumid
marie fr
Tere, kas prügikast hoiab hästi lõhnu kinni? Kui tihti on vaja seda tühjendada? Aitäh
Amelie
1 sõnumid
amelie fr
Kas on võimalik osta kassa tarvikuid? Sest ma ostsin selle mitu aastat tagasi ja mul pole sisemist võrku ning mulle pole kunagi vastatud selle asendamise kohta :( palun aidake mind, aitäh
sebastien
1 sõnumid
sebastien fr
Tere, Kas selle toote külge on võimalik kohandada pöördukse? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Selle tualeti jaoks ei ole saadaval kiikust ust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Mathias
1 sõnumid
mathias fr
Tere, mis värvi toode on? Kas pruun või roheline? Kas väiksem mudel sobib ühele kassile?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Toode on hall taupe. Väike mudel sobib väikestele kuni keskmise suurusega kassidele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Nicolas
1 sõnumid
nicolas fr
Mul on Maine coon, kas te arvate, et tal on suures mudelis ruumi, et ta saaks end mugavalt tunda ja oma vajadusi rahuldada?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see tualetimaja võib sobida ainult Maine coonile, kuna osa pinnast on ette nähtud puhastamiseks ja on ligipääsmatu. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Brigitte
1 sõnumid
brigitte fr
Tere, kas seda mudelit on võimalik kasutada ilma ülemist osa eemaldamata ja lisada see ainult puhastamise ajal? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, esmalt on see võimalik. Kui aga teie kass eelistab päris liivakasti, soovitame järgmist kasti: https://www.zoomalia.com/animalerie/bac-a-litiere-pour-chat-berto-p-9380.html Puhastamine on lihtne ja väldib otsest kokkupuudet määrdunud liivaga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Marie
2 sõnumid
marie fr
Tere, ma kasutan Cat's Best Nature Gold liivapakku, mis on taimne ja kokkukleepuv. Kas ma saan seda toodet kasutada? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Klompiiv allapanu sobib ideaalselt sellel kassiliivakastil kasutamiseks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
stephane
2 sõnumid
stephane fr
Tere, mul on suur kass, kes kaalub 7,5 kg. Kas see on saadaval XL-suuruses? Kui ei, siis mis on ava mõõtmed? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, peate oma kassi jaoks võtma viitenumbri 41898. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Aymeric
3 sõnumid
aymeric fr
4 kassi puhul, kas oleks parem osta 4 või kaks "Isepuhastuv liivakast - Tualetimaja - Suur mudel"?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, vähemalt kaks liivakasti. See sõltub sellest, kui tihti te liivakasti hooldate ja kui "nõudlikud" teie kassid on. Kolm võiks olla hea kompromiss. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Julie
1 sõnumid
julie fr
Tere, kas saaksite mulle öelda väikese mudeli välismõõtmed? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, väikese mudeli mõõtmed on: laius 48 cm, kõrgus 42 cm, sügavus 44 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
MELODIE
2 sõnumid
melodie fr
Tere, kas ma saan seda liivakasti kasutada koos Cats Besti liivaga?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Teil on vaja kasutada klombistuvat liiva. Soovitame vaadata meie tootelehel olevat videot, et saada kasutusjuhiseid. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
sophie
1 sõnumid
sophie fr
Tere, autonoomse isepuhastuva liivakasti jaoks on soovitatav kasutada peent paakuvate omadustega liiva, mis on tavaliselt savi baasil. Silikageeliga liiv ei pruugi nende süsteemidega hästi töötada, kuna see ei paaku sama moodi. Soovitatav on lugeda ka tootja juhiseid, et leida sobiv liiv. Täname!
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitame kasutada kaubamärgi Perlinette või Nullodor silica geelil põhinevaid pesakaste. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
Jerome
1 sõnumid
jerome fr
Tere, sooviksin teada, millised on erinevate mudelite (suur ja väike) mõõtmed selle artikli kohta. Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Väikese mudeli mõõtmed on 48x42x44 cm (laius x kõrgus x sügavus) Suure mudeli mõõtmed on 55x50x50 (laius x kõrgus x sügavus) Lugupidamisega Madeline Zoomaliast

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest