Isase käitumine, kui emane ootab poegi

2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
SONIA
1 sõnumid
sonia fr

Tere

Mul on vaja teie arvamust oma kassi käitumise kohta.

Emane ootab poegi, tal peaksid sündima umbes 10 päeva pärast. Isasel on käitumine, mis mind hirmutab, sest ta mängib temaga nagu tavaliselt, hüpates talle selga... emane otsib varju mööblile, ta klammerdub oma küüntega, kuid kukub mõnikord maha.

See teeb mind murelikuks, ma hoian neid vähemalt öösel lahus, et emane saaks rahu. Isane ronib samuti tema peale, hoides teda kaelast hammastega...

Vahepeal jooksevad isane ja chihuahua talle järgi, chihuahua pärast me pahandame temaga, aga isane??? Kas see peakski nii olema? Ma kardan, et ta käitub samamoodi poegimise päeval! Kui mind ei ole ja ta tahab mängida samamoodi, kui emane poegib...

Aitäh, kui jagate oma arvamust

Josette
23 sõnumid
josette fr

Tere

Kas need on tõugu kassid, et saaksite neil paljuneda lasta?

Oletan, et nüüd on väiksed sündinud, loodetavasti leidsite mujalt abi.

dedede
3 sõnumid
dedede fr
Kardan, et ta käitub poegimise päeval nii! Kui ma ei ole kohal ja ta üritab nii mängida, kui ta poegib

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest