Küsimused, tootearutelud IAKO Diatomeemaa mittekaltsineeritud - 2 ja 5 kg
30 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
11 sõnumid
roger
Tere, minu maatükk on täis sügelislesti ja sinna ei ole enam võimalik minna ilma, et tekiksid punnid! Ja see kordub igal aastal. Seega minu küsimus on järgmine... Kas see soolkriit on tõhus, kui seda muru peale levinud lestade hävitamiseks puistatakse? Millised on nõutavad doosid, mida tuleb muru, teeradade ja lillepeenarde ümber puistamisel järgida? Arvan, et on vaja ikkagi ettevaatusabinõusid mulla pealekandmisel hingamisteede kaitseks järgida. Lõpuks, kas see diatomiit on tervisele ohtlik või kasulik kassidele ja koertele? Kõik nõuanded on teretulnud. Tänan teid ette. Lugupidamisega
1 sõnumid
catie
Tere, see on hea mõte, mida ma pole veel katsetanud. Kuid võin teile öelda, et ränivetikas pole koertele ja kassidele kahjulik. Panen seda oma kassile, et vähendada kirpude arvu, kes tema peale tulevad. Oluliselt on, et jälgin, et ma ei paneks seda tema silmadesse. Samuti pole ohtu selle sissevõtmisel: annan talle seda toiduga (segatuna tema pasteediga või toore, klopitud munaga), et võidelda sooleusside vastu. Oleksin huvitatud tagasisidest selle kohta, kuidas tõrjuda kirbusid teie murul. Tänan teid, Catie
2 sõnumid
valérie
Mul on voliir koos umbes viieteistkümne kanariliga ja ma soovisin teada, kas ma võin kasutada kaltsineerimata diatomiitmulla puistamist puuri põhja või ennetavalt joogivee sisse? Aitäh
4 sõnumid
sandra
Tere, kui suur on ränidioksiidi protsent, palun? Seda ei ole kusagil märgitud... ja see on oluline, et teada saada, kas seda pinnast saab minu koertele sisemiselt anda.
3 sõnumid
laetitia
Tere. Olen mõned tellinud. Vaatan õhtul, kas purgi peal on täpsustus, ja annan teile teada. Head päeva
3 sõnumid
sylvia
Kristalliline ränidioksiid
3 sõnumid
sylvia
Kristalne ränisisaldus alla 0,11%
3 sõnumid
sylvia
Ja kasutan seda oma 3 koera ussirohutamiseks.
1 sõnumid
caroline
TereKuidas te seda oma koerte ussirohutamiseks kasutate palun?
1 sõnumid
nathalie
Mol’e’kulid, mis sisalduvad ränivetikate kivimis (ekstrakt). TaseSiO2 91 %LOI 3.54 %Al2O3 2.29 %CaO 0.77 %
4 sõnumid
sandra
Aitäh
4 sõnumid
sandra
Aitäh, Nathalie. Kus te neid protsente nägite, palun? Kui need on õiged määrad, siis sobiks need ussirohuks andmiseks.
1 sõnumid
juliette
Tere, ülitõhus toode kanade kahjurite (punased lestad, kirbud) vastu, lisan seda aeg-ajalt nende seemnetele ja panen küüslauguküüsi vette. Kasutan seda oma koerte puhul, pannes seda nende pesade alla. Kuid mitte toidus. Neile ma annan ussirohtu ravimitega. Sama teen ka oma kolme kassiga. Küsige nõu loomaarstilt, see on suurepärane toode, kuid see on siiski "meditsiiniline" ravi. Mis puutub kättetoimetamisse, siis GLS on tõeline nuhtlus! Nad on katastroofilised.
1 sõnumid
joelle
Tere, kas saaksin seda toitainetoorest kiviauru kasutada oma kasside ussirohuks ohutult. Kas see on tõesti kaltsineerimata ja toidulisand. Aitäh
1 sõnumid
cécile
Ma ei tea, sest Zoomalia ei saatnud mulle minu diatomiitpulbri pakki ... pärast seda, kui olin tellimuse esitanud, ei saanud ma 15 päeva jooksul midagi kuulda ja siis teatasid nad mulle, et toode oli kohaletoimetamise ajal kahjustatud. Minu soovitus on järgmine: ostke see poest, sest isegi kui see on kallim, on teil see vähemalt olemas!
1 sõnumid
chantal
Mul on 10 kassi ja ma ei hakka neid selle maaga ussirohtudega töötlemise peale riskima. Rääkige sellest veterinaararstiga, miks te ei ussirohusta neid spetsiaalsete toodetega loomadele. Nende allapanule või asemele panemine võib olla riskantne, kuna nad lakuvad oma käppasid.
1 sõnumid
frédéric
Kas ma saan seda diatomiid kasutada oma kasside ja koerte ussirohuks andmiseks? Tänan ette vastuse eest, Lugupidamisega
1 sõnumid
caroline
Tere, Soovime meie kodus sipelgate vastu kasutada diemaatse maa. Kas me saame seda ohutult laiali puistata maja ümber nii, et see ei ohusta meie lapsi ega lemmikloomi (koeri ja kasse)? Kas see toimib ka siis, kui toodet puistata murule, mis on terrassiga külgnev? Aitäh
1 sõnumid
christelle
Kas saab seda diatomiitmulla kirbude vastu kassidel kasutada?
2 sõnumid
marie josee
Tere, mõned meistrid lisavad pudrule mulda, seda võib proovida ka loomaga hõõruda. Isiklikult kasutan seda merisea ja sipelgate puhul.
1 sõnumid
armelle
jah, see võib toimida kirpude vastasena, panin seda oma emasele koerale
1 sõnumid
michel
Jah, pole muret. Kuid kõige ideaalsem oleks siiski kirbu- ja puugivastane pipett kaela peale panna. Arvestades, et kass puhastab oma karva pidevalt, ei ole pulbril parasiitide vastu pikaajalist mõju. Kindlasti tuleb veenduda, et tegu on kaltsineerimata diatomiidiga, mis on söödav. Allaneelamisel toimib see ussirohuna. (Väikeses koguses siiski)
1 sõnumid
dominique
Ma ei tea, mul ei ole kassi.
1 sõnumid
marie-christine
Tere. Ostsin selle mulla oma 2-kuusele kassipojale parasiitide tõrjeks, kuna ta on veel liiga väike, et kasutada pipette või muid vahendeid. See on tõhus, kuid mitte pikaajaliselt. Protseduuri tuleb mitu korda korrata.
1 sõnumid
marlène
Tere, artikli pealkirjas on märgitud, et tegemist on kaltsineerimata mullaga, aga potil pole midagi täpsustatud. Kuidas olla kindel, et see muld on tõepoolest kaltsineerimata? Aitäh
2 sõnumid
anaïs
Ostsin mõttega, et jah, et see ei olnud kaltsineeritud, aga ma pole kindel, ma ei ole uuesti kontrollinud, vabandust
2 sõnumid
carine
Tere õhtust, ma ei usu, et Zoomalia müüks mürgiseid tooteid meie neljajalgsetele sõpradele, kuid kui teil on kahtlusi, on kõige parem saata oma küsimus meili teel nende veebisaidi kaudu... Lugupidamisega,
2 sõnumid
julien
Tere, ma olen tõepoolest endalt sama küsimust küsinud. Eeldatavasti on tegemist kaltsineerimata variandiga, kuna kaltsineeritud ränivetikasavi kasutatakse ainult filtreerimiseks. Kuid tõepoolest, kahtlus võib jääda, kuna seda pole purgil märgitud. Oleks hea, kui see oleks purgil täpsustatud.
1 sõnumid
lindsay
Olen endalt sama asja küsinud ja on tõesti kahetsusväärne, et see purgil pole märgitud. Minu uurimuste järgi: - kaltsineeritud savi on tumedat värvi (Leidsin tumedat pruun savi, mida müüakse toidu eesmärgil, mis mind väga üllatas...)- purki peal on kanad. Tootja seega suunab selle loomadele (Seetõttu on kahetsusväärne, et seda purgil ei märgita!)- kaltsineeritud savi, mis on mõeldud absorptsiooniks ja filtreerimiseks professionaalidele, müüakse hulgipakendites (vähemalt 20 kg)- Zoomalia riskib palju, kui loomad surevad pärast mittekaltsineeritult märgitud maa kasutamist, mis tegelikult on kaltsineeritud ja äärmiselt mürgineSeetõttu otsustasin seda kasutada oma merisea heinas ja kõikjal tema puidust puuris. Olen seda nüüd peaaegu 3 kuud igapäevaselt kasutanud ja mu merisiga tunneb end endiselt väga hästi.
1 sõnumid
véronique
Tere! Kas see ränivetikate maa on kaltsineerimata? Tänan. Lugupidamisega.
2 sõnumid
marie josee
Ta ei ole kaltsineeritud. Sait on uuendatud