Hobustele mõeldud suukorv

5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
geneviève
2 sõnumid
geneviève fr

Tere,

kas keegi on proovinud suukorve, et takistada hobustel või eeslitel liiga palju söömist? Tänan vastuse eest.

Lou
5 sõnumid
lou fr
[vasakul]Jah, see on tegelikult korv.[/vasakul][vasakul]See on eriti kasulik koolikute korral, et takistada looma söömist, kui tal pole selleks luba.[/vasakul][vasakul]Seega jah, see töötab, aga olge ettevaatlik, neid tuleb järelevalve all kasutada, et hobune või eesel ei saaks vigastada, kinni jääda või seda maha tõmmata.[/vasakul][vasakul]Et nad sööksid vähem, on parem nende aedikut vähendada või panna nad aedikusse, kus on vähem rohtu.[/vasakul]
geneviève
2 sõnumid
geneviève fr

tänan väga, see on tore, et vastasid mulle

Sandy
81 sõnumid
sandy fr

Tere Genevieve,

Siin on link koonule, mis peaks sulle sobima:

https://www.zoomalia.com/animalerie/museliere-en-nylon-avec-licol-en-nylon-p-8276.html

Nägemiseni

Inès
25 sõnumid
inès fr
Miks sa tahad suulist, see on ju hobune. Lou L-l on õigus, vähenda aedikut, kus on vähem rohtu, see on palju parem, sest ma pole kindel, kas see on tema jaoks hea.
Lucie
3 sõnumid
lucie fr

Tere

Kui see on sellepärast, et hobune on väiksem, siis tuleb põhku vähendada. Rohi teeb paksuks ainult kevadel.

Ja see on korv, mitte suukorv

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest