Küsimused, tootearutelud Hermetiseeritud krõbinakonteiner Zolia - 2 saadaolevat suurust

20 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Souksamane
1 sõnumid
souksamane fr
Tere, millal on saadaval XL suurus?
Perrine
1 sõnumid
perrine fr
Tere, millal on väike formaat uuesti saadaval? Soovin tellida mõlemad, kuid loogiliselt võttes ühe tellimusena. Ette tänades.
tony
48 sõnumid
tony fr
tere, saadaval on kaks Zolia graanulikonteineri suurust, üks klient müüdi soodushinnaga, aitäh ja head päeva
Céline
1 sõnumid
céline fr
Tere, kas oleks võimalik saada Zolia XL konteinerit, et minu 14KG proplaanid mahuksid täielikult anumasse, teades, et iga päev annan oma koerale erinevat tüüpi krõbuskeid, et ta ühest maitsest ei tüdineks. Mul oleks vaja 3 konteinerit XL 14 KGS (lõhe, kana ja lambaliha). Ette tänades
Laura
1 sõnumid
laura fr
Tere, Kas teate, millisest plastist on karp valmistatud? Kas see sisaldab bisfenooli? Aitäh! Head päeva!
Mathieu
85 sõnumid
mathieu fr
Tere, Laura. Konteineri valmistamiseks kasutatud plastik on polüpropüleen. See ei sisalda bisfenooli. Soovime teile meeldivat päeva, Zoomalia meeskond
tony
48 sõnumid
tony fr
tere, ei, plastis ei ole bisfenooli. hea klient, aitäh, ilusat päeva
Justine
1 sõnumid
justine fr
Tere, mul on 11 kg kott Orijeni krõbuskeid, kas suur L suuruses kast on piisav või on veel kasu vaja?
Loetitia
2 sõnumid
loetitia fr
Tere, suurus L mahutab maksimaalselt 9 kg krõbinaid. See on nende 9 kg-ga võimalikuks piiriks ideaalselt täidetud.
rosa
1 sõnumid
rosa fr
Tere, mul on suurus L, ostan 8 kg krõbuskite koti ja kõik ei mahu kasti.
CLAUDE
1 sõnumid
claude fr
Tere, ma olen nõus, kuid selleks, et võimalikult palju sisse mahutada, koputan karpi vastu maad, mis tihendab krõbinaid, ja nii mahub neid rohkem sisse.
Kevin
1 sõnumid
kevin fr
Tere, ma sooviks teada, kas kahe L-suuruses karbi laius on võimalik määrata, kui need on kõrvuti? Aitäh.
PASCALINE
1 sõnumid
pascaline fr
Tere, esmapilgul ütleksin, et kõrvuti asetsevate karpide puhul on see 40-50 cm.
Julie
1 sõnumid
julie fr
ma ei saanud küsimusest väga hästi aru, kuid mõõtmed on märgitud artikli kirjelduses, olgu selleks suurus S või L
Sylvie
1 sõnumid
sylvie fr
Tere, suurusega L kast on 19.5 cm lai. Seega kahe kasti laius on 19.5 cmx2, ehk siis 39 cm.
nicolas
1 sõnumid
nicolas fr
Tere, see tundub mulle nii väike, 19 cm, mul on raske uskuda, et selle laius on ainult 19.
tony
48 sõnumid
tony fr
tere, laius on 32 cm, kliendi jaoks aitäh, head päeva
Isabelle
1 sõnumid
isabelle fr
Tere, kust ma saaksin kaanega alla paigutatava niiskuseimeja?
Norbert
1 sõnumid
norbert fr
#Isabelle_V : kui Zoomalial pole vastust, võib-olla on konteineri tootjal mõni vihje? Isiklikult ma ei kasuta kuivatusainet, kuna toidugraanulid säilivad selles ülihermeetilises konteineris väga hästi. Lugupidamisega.
ISABELLE
2 sõnumid
isabelle fr
Tere, ruut anuma sees kaanel on tavaliselt mõeldud mitmel otstarbel: see võib olla kaunistuslik element, viita anuma õigele sulgemisele või olla osa lukustusmehhanismist, mis aitab kaane kindlalt paigal hoida. Loodan, et see vastus aitab!
patrick
1 sõnumid
patrick fr
kui te räägite väikesest läbipaistvast luugist, mis asub kasti peal ja ees, siis see on kaas, mis võimaldab võtta krõbinaid ilma kogu kasti avamata.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest