Küsimused, tootearutelud Hermetiseeritud krõbinakonteiner Zolia - 2 saadaolevat suurust
20 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
souksamane
Tere, millal on saadaval XL suurus?
1 sõnumid
perrine
Tere, millal on väike formaat uuesti saadaval? Soovin tellida mõlemad, kuid loogiliselt võttes ühe tellimusena. Ette tänades.
48 sõnumid
tony
tere, saadaval on kaks Zolia graanulikonteineri suurust, üks klient müüdi soodushinnaga, aitäh ja head päeva
1 sõnumid
céline
Tere, kas oleks võimalik saada Zolia XL konteinerit, et minu 14KG proplaanid mahuksid täielikult anumasse, teades, et iga päev annan oma koerale erinevat tüüpi krõbuskeid, et ta ühest maitsest ei tüdineks. Mul oleks vaja 3 konteinerit XL 14 KGS (lõhe, kana ja lambaliha). Ette tänades
1 sõnumid
laura
Tere, Kas teate, millisest plastist on karp valmistatud? Kas see sisaldab bisfenooli? Aitäh! Head päeva!
85 sõnumid
mathieu
Tere, Laura. Konteineri valmistamiseks kasutatud plastik on polüpropüleen. See ei sisalda bisfenooli. Soovime teile meeldivat päeva, Zoomalia meeskond
48 sõnumid
tony
tere, ei, plastis ei ole bisfenooli. hea klient, aitäh, ilusat päeva
1 sõnumid
justine
Tere, mul on 11 kg kott Orijeni krõbuskeid, kas suur L suuruses kast on piisav või on veel kasu vaja?
2 sõnumid
loetitia
Tere, suurus L mahutab maksimaalselt 9 kg krõbinaid. See on nende 9 kg-ga võimalikuks piiriks ideaalselt täidetud.
1 sõnumid
rosa
Tere, mul on suurus L, ostan 8 kg krõbuskite koti ja kõik ei mahu kasti.
1 sõnumid
claude
Tere, ma olen nõus, kuid selleks, et võimalikult palju sisse mahutada, koputan karpi vastu maad, mis tihendab krõbinaid, ja nii mahub neid rohkem sisse.
1 sõnumid
kevin
Tere, ma sooviks teada, kas kahe L-suuruses karbi laius on võimalik määrata, kui need on kõrvuti? Aitäh.
1 sõnumid
pascaline
Tere, esmapilgul ütleksin, et kõrvuti asetsevate karpide puhul on see 40-50 cm.
1 sõnumid
julie
ma ei saanud küsimusest väga hästi aru, kuid mõõtmed on märgitud artikli kirjelduses, olgu selleks suurus S või L
1 sõnumid
sylvie
Tere, suurusega L kast on 19.5 cm lai. Seega kahe kasti laius on 19.5 cmx2, ehk siis 39 cm.
1 sõnumid
nicolas
Tere, see tundub mulle nii väike, 19 cm, mul on raske uskuda, et selle laius on ainult 19.
48 sõnumid
tony
tere, laius on 32 cm, kliendi jaoks aitäh, head päeva
1 sõnumid
isabelle
Tere, kust ma saaksin kaanega alla paigutatava niiskuseimeja?
1 sõnumid
norbert
#Isabelle_V : kui Zoomalial pole vastust, võib-olla on konteineri tootjal mõni vihje? Isiklikult ma ei kasuta kuivatusainet, kuna toidugraanulid säilivad selles ülihermeetilises konteineris väga hästi. Lugupidamisega.
2 sõnumid
isabelle
Tere, ruut anuma sees kaanel on tavaliselt mõeldud mitmel otstarbel: see võib olla kaunistuslik element, viita anuma õigele sulgemisele või olla osa lukustusmehhanismist, mis aitab kaane kindlalt paigal hoida. Loodan, et see vastus aitab!
1 sõnumid
patrick
kui te räägite väikesest läbipaistvast luugist, mis asub kasti peal ja ees, siis see on kaas, mis võimaldab võtta krõbinaid ilma kogu kasti avamata.