haukumisevastane kaelarihm

7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
angélique
2 sõnumid
angélique fr

Tere, mul on Berni alpi karjakoer, kes hakkab ulguma, kui mind pole kodus (naabrid ei ole väga rahul).

Kas see on tõesti lahendus ja millist tüüpi haukumisvastast kaelarihma ma peaksin valima, arvestades, et koer kaalub 55 kg.

Elodie
135 sõnumid
elodie fr

Tere,

võite alustada sellest, et räägite sellest oma veterinaararstile või käitumisspetsialistile, et mõista oma koera käitumist

Seejärel, kui soovite kasutada haukumisvastast kaelarihma, siis siin on mudel, mis sobib: https://www.zoomalia.com/animalerie/collier-anti-aboiement-iki-pulse-p-11668.html kui soovite elektriliste impulssidega mudelit.

Head päeva

Elodie Zoomaliast

ghislaine
1 sõnumid
ghislaine fr

Tere, mul on 3 taksi, 2 neist on 10-aastased (11 kg) ja 1 on 6-aastane (7 kg). Noorim hakkab hullumeelselt haukuma, kui keegi ukse peale koputab või kui ta autos teist autot näeb, siis hakkavad ka teised kaks haukuma, mida nad varem ei teinud. Soovin proovida vibreerivat või spreipritsiga kaelarihma, kas saaksite mulle soovitusi anda, teades, et kui noorim koer pole kohal, siis teised ei haugu, ja me elame kõik koos korteris. Aitäh teie nõuannete eest.

Equipe
134 sõnumid
equipe fr

Tere,

Saame teile neid kaelarihmasid soovitada:

https://www.zoomalia.com/animalerie/collier-anti-aboiement-stimulation-sons-ou-vibrations-p-15068.html

https://www.zoomalia.com/animalerie/collier-anti-aboiement-spray-petit-et-moyen-chien-p-23728.html

Soovime teile head päeva.

Lugupidamisega,

Zoomalia tiim

diane
1 sõnumid
diane fr

Tere,

meil on kaks hurt (vastavalt 6- ja 7-aastased, 20 kg ja 10 kg), kes hauguvad lakkamatult iga asja peale, eriti kui me kodust eemal oleme. (naabrite märkused)

Tellisin teie Zootopia ultraheliga kaugjuhtimispuldiga haukumisvastase kaelarihma, mis võiks meile pakkuda kahte funktsiooni (haukumisvastane juhul, kui omanikud on ära ja koolitus, kui oleme kohal)?

Teie veebisaidil on väga vähe üksikasju ja väga vähe pilte, et paremini mõista, kuidas see kaelarihm töötab (kaelarihmade kaal, mõõtmed, funktsionaalsus, laadimine aku kaudu elektripistikust? või patareid? veekindlus? ja sama kaugjuhtimispuldi kohta)

Tänan teie vastuse eest

Inès
25 sõnumid
inès fr
Vaesed võivad naabreid häirida, kuid ei tohiks liiale minna - nad on ikkagi elusolendid. Teile ei meeldiks ju, kui keegi teile suu peale midagi suurt paneks, et te lõpetaksite karjumise. Vabandust, kui mu vastus ei meeldi, aga nii ma arvan. Ja kas teie naabrid ei tee kunagi lärmi? Loomulikult võite neid koolitada, aga mitte kasutada anti-haukumise kaelarihma, sest see on nende loomuses. Kui soovite koera, kes ei haugu, siis võtke parem kass.
angelique
1 sõnumid
angelique fr

vabandust, et mu vastas Inèsile. Mul on kodu vastas saksa lambakoer ja kuigi ma armastan neid koeri, on see konkreetne koer väga väsitav. Kui ta on õues, siis ta haugub lakkamatult kuni õhtuni, mil tema omanik ta sisse laseb. See on muutumas väljakannatamatuks, seega ootan pikisilmi haukumisvastast kaelarihma.

laure
1 sõnumid
laure fr

Tere kõigile! Lemmikloomahuvilisena töötan projekti kallal, et hõlbustada lemmikloomade hooldamist ja vältida massilist mahajätmist puhkuste ajal.

Seetõttu soovin paremini mõista teie harjumusi seoses oma karvaste sõprade hooldamisega.

Teie vastused sellele kiirele küsimustikule on mulle väga väärtuslikud, et oma projektiga edasi liikuda! Aitäh ;-)

https://fr.surveymonkey.com/r/roomiepets

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest