Küsimused, tootearutelud Harjutuskett hamstritele ja hiirtele
20 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
12 sõnumid
agathe
Kas 17 cm ratas sobib liivahiirele?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, 17 cm sobib liivahiirele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
amaury
Kas 20 cm formaadis ketas mahub rodylounge duo puuri? SUUR TÄNU ETTE
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see ketas on RodyLounge'i puuri jaoks liiga suur. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
charlotte
Tere, kui kaua läheb umbes aega, kuni väike formaat saadaval on? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see mudel on saadaval tellimisel. Enne saatmist tuleb arvestada 5 kuni 10 päeva. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
milhan
Millised rattad sobivad kõige paremini kääbushamstritele: treeningkettad või klassikalised rattad
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see ratas sobib teie kääbushamstrile, ratas on klassikaline ja hamstrid hindavad seda alati. Teie loom harjub kergesti ühe või teisega. Ketas on väga originaalne ja veidi vähem mürarikas kui klassikaline ratas. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
7 sõnumid
laura
Kas teate, millal väike ratta mudel jälle saadaval on?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See artikkel on praegu saadaval. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
7 sõnumid
laura
Kas teil on aimu, millal teil taas väikesed versiooni kettad saadaval on?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see artikkel on praegu meie tarnija juures tellitud. Kui oleme selle kätte saanud, kuvatakse see meie veebisaidil kui "laos". Lugupidamisega Zoomalia meeskond
2 sõnumid
nine
kas see on piisavalt suur angoorahamstrile?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame teie loomale 30 cm harjutuskettast. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
1 sõnumid
katy
Tere, ma tellisin 14. augustil tellimuse nr AU14191610, kõik tooted olid saadaval, välja arvatud Trixie tunnel... Nüüd näen, et see on saadaval... aga suur uudis! Seekord on see minu treeningketas, mis on "nc", nii et kui kaua pean ootama - 1 kuu, 2 kuud? Olen oodanud aiiku, mis telliti alates 4. augustist... ja viimane tähtaeg on homme... ole ettevaatlik! Treeningketas oleks pidanud olema arvestatud müüdud, te pole ettenägelik, ma pole kunagi pidanud seda kaua tellimust ootama! Kui tellimusi homme esimeseks ei saadeta ja see hiljemalt 28. kuupäevaks täies mahus, võite minu peale loota, et teile reklaami teen!
2 sõnumid
marina
Tere, kas 17 cm suurus on piisav täiskasvanud SHOW-tüüpi hiire jaoks? Tänud ette ^^
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, selle kettaruumi suurus peaks sobima. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
1 sõnumid
agnes
Tere, mul on angora kuldhamster (seega suur). Millise harjutusketta peaksin tellima: 17 või 30 cm? Kas 17 cm on piisav suurele hamstrile? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, 17 cm ratas peaks piisama. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
2 sõnumid
celine
Tere, kuna merisead ei saa rattaga sõita, kas nad saavad seda seadet kasutada? Tänud ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, teie merisea jaoks valige "Harjutusketas degu, tšintšiljade ja rottide jaoks, ø 30 cm" ref60812. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond