Küsimused, tootearutelud Trakside ja rihm hamstri jaoks NY HAM

19 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Stéphanie
1 sõnumid
stéphanie fr
Tere Kas see rakmed sobivad Korea orava jaoks?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Korea orav on haprama kehaehitusega kui hamster, seetõttu ei soovita me kasutada rakmeid, välja arvatud juhul, kui orav on nendega juba harjunud ega reageeri järsult. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Raphaelle
1 sõnumid
raphaelle fr
Ma ei suuda seda üldse oma vene hamstrile panna, ta tõmbub kohe tagasi... pettunud...
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, peate võtma aega, et oma väike kaaslane sellega harjuks ja teda rahustada, et ta nõustuks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
geraldine
16 sõnumid
geraldine fr
Tere koos jänestega on see üsna suur
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see rakmed on mõeldud hamstritele, see ei sobi küülikule. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
laura
1 sõnumid
laura fr
Tere, ma sooviksin teada, kas see rakmed sobivad täiskasvanud tuhkrule? Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kinnitussüsteem võimaldab sellel rakmel sobida teie täiskasvanud tuhkrule. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Sacha
2 sõnumid
sacha fr
Kas see rakmed sobib angora hamstrile ja vene hamstrile? Ja kas võib juhtuda, et hamster pääseb sellest välja? Ette tänades
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, see rakmed peaksid sobima, sest see on reguleeritav. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
andrea
6 sõnumid
andrea fr
Tere, kas see rakmed ei ohusta mu kuldhamstrit vigastama???
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see rakmed on spetsiaalselt kujundatud hamstritele, see ei tee teie lemmikloomale haiget. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
Alexandre
6 sõnumid
alexandre fr
Tõeliselt, olen hea klient (puur ...) kas nii väike rihm võib pingutada ja kinnitada roborovski kääbushamstri (väikseim kääbushamstri liik)?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see on meie väikseim rakmed, see peaks sobima. Tervitades, Sandy Zoomaliast
Cécile
21 sõnumid
cécile fr
kas see sobib pigem rotile või rotipojale ja kas seda on saadaval teises suuruses
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See rakmed peaks tõepoolest teie lemmikloomale sobima. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
margot
2 sõnumid
margot fr
kas see rihm sobib hiirele, kes on umbes sama suur kui vene hamster?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see jalutusrihm peaks olema teie hiirele täiesti sobiv. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Ophélie
1 sõnumid
ophélie fr
Tere, kas see rihm sobib minu vene kääbushamstrile, kuna ta on väiksem kui "tavaline" hamster??? aitähiii
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,Jah, see rakmed sobib teie Vene hamstrile.LugupidamisegaZoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest