Küsimused, tootearutelud Trakside ja rihm hamstri jaoks NY HAM
19 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
stéphanie
Tere Kas see rakmed sobivad Korea orava jaoks?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Korea orav on haprama kehaehitusega kui hamster, seetõttu ei soovita me kasutada rakmeid, välja arvatud juhul, kui orav on nendega juba harjunud ega reageeri järsult. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
raphaelle
Ma ei suuda seda üldse oma vene hamstrile panna, ta tõmbub kohe tagasi... pettunud...
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, peate võtma aega, et oma väike kaaslane sellega harjuks ja teda rahustada, et ta nõustuks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
16 sõnumid
geraldine
Tere koos jänestega on see üsna suur
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see rakmed on mõeldud hamstritele, see ei sobi küülikule. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
laura
Tere, ma sooviksin teada, kas see rakmed sobivad täiskasvanud tuhkrule? Lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kinnitussüsteem võimaldab sellel rakmel sobida teie täiskasvanud tuhkrule. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
sacha
Kas see rakmed sobib angora hamstrile ja vene hamstrile? Ja kas võib juhtuda, et hamster pääseb sellest välja? Ette tänades
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, see rakmed peaksid sobima, sest see on reguleeritav. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
6 sõnumid
andrea
Tere, kas see rakmed ei ohusta mu kuldhamstrit vigastama???
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see rakmed on spetsiaalselt kujundatud hamstritele, see ei tee teie lemmikloomale haiget. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
6 sõnumid
alexandre
Tõeliselt, olen hea klient (puur ...) kas nii väike rihm võib pingutada ja kinnitada roborovski kääbushamstri (väikseim kääbushamstri liik)?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see on meie väikseim rakmed, see peaks sobima. Tervitades, Sandy Zoomaliast
21 sõnumid
cécile
kas see sobib pigem rotile või rotipojale ja kas seda on saadaval teises suuruses
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See rakmed peaks tõepoolest teie lemmikloomale sobima. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
2 sõnumid
margot
kas see rihm sobib hiirele, kes on umbes sama suur kui vene hamster?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see jalutusrihm peaks olema teie hiirele täiesti sobiv. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
ophélie
Tere, kas see rihm sobib minu vene kääbushamstrile, kuna ta on väiksem kui "tavaline" hamster??? aitähiii
11381 sõnumid
zoomalia
Tere,Jah, see rakmed sobib teie Vene hamstrile.LugupidamisegaZoomalia meeskond