Küsimused, tootearutelud

9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Laurent
1 sõnumid
laurent fr
Tere, kas Parla või Perla 62 cm kraapimispuu on ümberpööratav? Mu sõbranna tellis 2 sellist, mis on ümberpööratavad, kas see on endiselt nii, kuna kirjelduses pole seda näha. (Kassipuu tellimus AU171194338 Zolia Omea XL on ootel) Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Mida te mõtlete termini "pööratav" all? Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
David
1 sõnumid
david fr
Kas on olemas varu- või asenduspuu, mida alusele paigaldada?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Tegemist on järgmise postitusega: 29695 Asendussammas, ø 9 × 60 cm / Kruvi läbimõõt: 8 mm https://www.zoomalia.com/animalerie/poteau-de-rechange-pour-arbre-a-chat-p-9350.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
MARYSIA
1 sõnumid
marysia fr
Tere, ma sooviksin teada kruvi läbimõõtu. Täname ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kruvi keere on M8. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Laetitia
2 sõnumid
laetitia fr
Tere, Ma sooviksin teada, millistele kraapimispostidele on kasside pesad kohandatavad? Lugupidamisega,
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kraapimispost Parla võib sobida kassipesaks, kuid oleks vaja teada teie pesa kinnituse diameetrit. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Laetitia
2 sõnumid
laetitia fr
Kas kassipesa saab sellele kinnitada?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kahjuks ei ole pesad sellele mudelile kohandatavad! Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest