Küsimused, tootearutelud

7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
isabelle
2 sõnumid
isabelle fr
kas ma võin panna Kate peruu tema puuri, oleksin tänulik, kui annaksite mulle teada
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, puuri, mis mahutab kuni kaks suurt viirpapagoid. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Bastien
4 sõnumid
bastien fr
Tere, kas ma saan panna paari lainelisi papagoisid. Tänud ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Teie lainelised parakad tunnevad end selles puuris väga hästi. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
brigitte
1 sõnumid
brigitte fr
Tere, kas puuriga on kaasas jalg selle hinnaga 69 eurot? Kas söötmiskohad on pööratavad? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jalg ei kuulu 69 € puuri juurde. Teil on võimalus osta puur koos jalaga, kuid see toode on praegu saadaval. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
JESSICA
10 sõnumid
jessica fr
Tere, kas see puuri sobib viirpapagoi jaoks. Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see tundub nümfkakaduule liiga kitsas. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest