Küsimused, tootearutelud Brosse FURminator pour chat à poils longs - 2 tailles disponibles
5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
francine
Minu kassid kaaluvad 7 kg, kuid nende karvad on lühikesed, mitte rohkem kui 5 cm. Millise suuruse peaksin ostma, S või M?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Teie lühikarvalisele kassile soovitame viitenumbrit 43816. https://www.zoomalia.com/animalerie/brosse-furminator-pour-chats-a-poils-courts-2-tailles-de-brosses-selon-morphologie-du-chat-p-17181.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
valerie
Tere, ma saan endale Briti lühikarvalise kassipoja, kas see hari on soovitatav? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kui teie kassi karvade pikkus on üle 5 cm, siis soovitame seda harja. Parimate soovidega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
elena
TERE, olen uus klient ja sooviksin teada, kas väikese mudeli FURMINATOR on varustatud vajutamisnupuga (HÄDAVAJALIK). Kas väikese mudeli koerte variant kehtib ka väikesele kassile? Ootan teie vastust, parimate soovidega. Proua LIZARZABURU.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Harjal on tõesti vajutatav nupp. Soovitame teie kassile kasutada kassi harja. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond