Küsimused, tootearutelud FRONTLINE Spray antiparasite koertele ja kassidele

19 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
martine
3 sõnumid
martine fr
Tere, ravisin oma kahte emast koera kolm päeva tagasi - korvis, padjal, diivanil jne. Täna õhtul näen, et neid on veel mõned. Kas peaksin neid uuesti ravima või mitte? Tänan vastuse eest.
Jennifer
1 sõnumid
jennifer fr
Tere Olen pannud oma koertele Frontline'i, pesnud korvide katted ja muud... ja eile, kui ma olin koertega jalutamas, kasutasin oma äraolekul Zoomaliast ostetud "home choc spécial maison" diffuuserit. Praeguseks on mul 0 kirpu, see on üsna tõhus.
martine
3 sõnumid
martine fr
Aitäh, ma teen seda. Head päeva
martine
3 sõnumid
martine fr
Kahjuks ei ole seda enam laos
Sylvie
1 sõnumid
sylvie fr
Tere, ma näen, et seda toodet saab kasutada pärast seda, kui kass on saavutanud kaalu 5 kg. Milline võimalus sobiks väga noortele kassipoegadele (vaid 6-nädala vanused, looduses hüljatud ja kirpudega nakatunud). Aitäh abi eest.
patricia
1 sõnumid
patricia fr
Ma arvan pigem, et see on kirbukaelarihm. See toode on liiga väike.
sylvie
2 sõnumid
sylvie fr
Mina jaoks ei ole see toode enam üldse tõhus ei kirpude ega puukide vastu! See on aegunud! Kassipoegade jaoks ostke apteegist Strongholdsi, see on tõhus ja lisaks ravib ka kõrvapõletikku ja usse.
Damien
1 sõnumid
damien fr
Kui ma õigesti aru saan, siis 40 kg pikkade karvadega koera jaoks on vaja umbes 250 ml kanistrit kuus? Lemmikloomade pidamine muutub kalliks...
Bruno
1 sõnumid
bruno fr
Tere, ma ei soovita seda toodet, sest kirbud on frontline'i suhtes resistentsed, kuna kahetsen väga, et selle ostsin.
Magalie
1 sõnumid
magalie fr
Tere. Mul on 40-kilone labrador ja ma eelistan kord kuus kasutatavaid pipette, mis on mugavamad ja tõhusamad. See on kindlasti kulu, kuid tuleb enne loomade võtmist järele mõelda. Lugupidamisega
CATHERINE
1 sõnumid
catherine fr
Tere, soovitan teil kasutada pipette ja võtta tavalise Frontline asemel Frontline combo. Koertele kestab kirbuvastane kaelarihm mitu kuud ja töötab üsna hästi. Jah, see on igakuine eelarve, kuid uskuge mind, parem on planeerida see eelarve ette, kui puukidega kaetuks saada!
FABIENNE
2 sõnumid
fabienne fr
Tere, viimasel ajal oli mul väike probleem pipettidega, mis osutusid ebaefektiivseks. Vastavalt veterinaarile on kirbud kohanenud ja toode on pipettides muutunud palju vähem tõhusaks. Kuid ma jätsin alles pihusti, mis töötab hästi. Seetõttu kaldun uue toote poole pipettide osas ja otsin vastuseid uute pipettide tõhususe kohta. Tänan teid ette. Head päeva.
christine
1 sõnumid
christine fr
Tere, ma tellisin selle toote oma kassidele ja koerale ning tahaksin teada, kas ma saan seda kasutada 3-kuusel kääbusjänesel. Tänan teid vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame mitte kasutada seda toodet 3-kuusel noorel küülikul. Võite valida alternatiivi pipettidena: https://www.zoomalia.com/animalerie/advantage-pipettes-anti-parasitaires-pour-chat-et-lapin-p-11820.html https://www.zoomalia.com/animalerie/pipettes-repulsives-antiparasitaires-rongeurs-et-petits-mammiferes-p-21275.html Või spreina: https://www.zoomalia.com/animalerie/eco-spray-rongeurs-et-nac-250ml-p-29171.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
elodie
1 sõnumid
elodie fr
Tere, kas see toode sobib kutsikale? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, seda toodet võib manustada üle 15 päeva vanusele kutsikale. Ärge kandke toodet otse loomale, vaid niisutage pisut kinnast ja hõõruge vastu karva. Vältige silmi ja limaskesti. Lugupidamisega, Madeline Zoomalias
VERONIQUE
1 sõnumid
veronique fr
Tere, sooviksin teada, millisest vanusest alates saab seda toodet kassipoja jaoks kasutada; aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, saate seda toodet kasutada niipea, kui teie kass on saavutanud 5 kg. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
laetitia
3 sõnumid
laetitia fr
Tere, mul on 2-kuune kutsikas, labrador. Kas ma saan tema peal Frontline spreid kasutada?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kutsikatele saame soovitada nõrgemat toodet: https://www.zoomalia.com/animalerie/protection-anti-tiques-spot-on-spec-petits-chiens-et-chiot-3-%C3%97-0-75-ml-p-16420.html Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest