Küsimused, tootearutelud Francodex Siseaine Tõrjevahend Koertele
6 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
annabelle
Tere, ma saan uue diivani ja mu koer kipub servale pissima, seega tahtsin teada, kas see tõrjevahend sobib selleks otstarbeks ja kas see sobib ka 2-kuulise lapsega, kes elab majas? Tänan teid ette vastuse eest
1 sõnumid
maryse
Tere, ma nägin just, et see toode on ohtlik, kuid ilma täiendavate üksikasjadeta. Kas saaksite mulle rohkem teavet anda, palun? Mul on kassid ja koerad ning sooviksin seda toodet ostes vältida võimalikke probleeme. Tänan ette vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode ei ole koertele ja kassidele toksiline, kui seda kasutatakse normaalsetes tingimustes. Tuleb lihtsalt järgida selle toote kasutamise ettevaatusabinõusid, nimelt: hoida laste käeulatusest eemal, hoida valguse, toidu ja loomade eest kaitstult, hoida originaalpakendis jne... Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
elodie
Tere, ma sooviksin teada, kas see sprei võiks sobida minu koera probleemi jaoks. Minu emane koer saab varsti ühe aastaseks ja ta kisub pidevalt mu diivani katet. See on tõesti tüütu.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, võite proovida sellist tõrje-spreid, mille efektiivsus on erinevate koerte puhul erinev. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
colette
minu 3-aastasel saksa pointeril on hoolimata sagedastest aiaskäikudest komme koridoris pissida. Mida saaksin teha, et sellest probleemist lahti saada? Kas on olemas mingit toodet, mida puhastusveele lisada?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see tõrjevahend ei ole sellele probleemile pühendatud. Kahjuks ei ole selle probleemi puhul imelist lahendust peale koera harimise. Parimate soovidega, Zoomalia meeskond